Betalingsmethoden

Er zijn een aantal manieren waarop je Uzuma kan betalen en deze zijn allemaal gecertificeerd, veilig en beveiligd. We hebben ons best gedaan jou eenvoudige en gemakkelijke opties te bieden om te verzekeren dat jouw betaling zo soepel mogelijk verloopt. Hier volgen de door ons geaccepteerde methoden:

Visa - MasterCard

We accepteren Visa en MasterCard creditcards. Je hoeft slechts je creditcardnummer in de betaalpagina te voeren, de vervaldatum en de 3-cijferige beveiligingscode. Je betaling wordt door ons direct ontvangen, waarna we je bestelling direct kunnen verwerken.

Maestro

Maestro is een veilige en betrouwbare service, die door MasterCard wordt aangeboden. Maestro is een bankpas en, in tegenstelling tot creditcards, wordt de betaling direct van je bankrekening afgeschreven. De betaling is direct en net zo veilig als het gebruik van een creditcard.

Bankoverschrijving

Het is mogelijk om jouw betaling direct van jouw bankrekening naar onze payment provider te sturen via een bankoverschrijving. Alle benodigde details vind je op de checkout pagina, wanneer je de optie voor bankoverschrijving selecteert.

Onthoud dat bankoverschrijvingen meestal niet direct worden verwerkt. Ze kunnen 1-2 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van jouw locatie.

iDEAL (Nederland)

iDEAL is een veilige en handige service, waarmee je in staat bent snel en betrouwbaar betalingen te verrichten, direct van jouw bankrekening naar die van ons. Hierdoor heb je geen creditcard nodig. iDEAL is alleen beschikbaar binnen Nederland.

Giropay (Duitsland)

Giropay is een service waardoor je een veilige en beveiligde betaling kunt verrichten, direct vanaf jouw bankrekening naar de onze. Hierdoor heb je geen creditcard nodig. Deze service werkt veel sneller dan een internationale bankoverschrijving. Giropay is alleen beschikbaar in Duitsland.

Mister Cash (België)

Mister Cash is een service die jouw betaling "overschakelt" van jouw bankrekening naar die van ons. Het is een snelle, veilige en handige service, waarmee je zonder moeite betalingen kunt uitvoeren. Mister Cash is uitsluitend beschikbaar in België.

SOFORT Banking (Duitsland, België, Frankrijk en Engeland)

SOFORT Banking is een service, die je in staat stelt in te loggen met je eigen bankgegevens om een directe en snelle betaling te verrichten, zonder dat je een account bij hen moet aanmaken. Het geld wordt vanaf jouw bankrekening naar die van ons verstuurd en dit gaatveel sneller dan een internationale bankoverschrijving, waardoor je ook geen creditcard nodig hebt. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, België, Frankrijk en Engeland.