Het kiezen van je Green Juice Programma

De Uzuma programma's zijn speciaal ontworpen om onze klanten een eenvoudige en zorgeloze manier te bieden om van onze green juices te genieten, terwijl ze toch het meeste uit de voedingswaarde halen. Al onze programma's zijn op maat gemaakt met een specifiek doel in gedachte en ze kunnen jou op het juiste pad helpen naar zowel een gezondere levensstijl als een beter gevoel van welzijn. Ongeacht je redenen voor het drinken van Uzuma green juice, zullen de Uzuma programma's jou helpen je doel te bereiken.

Voor een aanbeveling over welk Uzuma programma het meest geschikt voor je is, kan je hieronder de BMI calculator invullen.

SLIM Programma

Het SLIM Programma is ons meest intensieve programma. Het is speciaal ontworpen voor personen die snel en veilig gewicht willen verliezen. In dit programma worden al je dagelijkse maaltijden vervangen met een strikt regime van voedzame green juice. Hierdoor zullen de kilo's wegsmelten, terwijl het lichaam gezond blijft en voldoende voedingsstoffen ontvangt.

Lees meer over ons SLIM Green Juice Programma

STEADY Programma

Het STEADY Programma is ontworpen om personen te helpen die graag een beetje willen afvallen of een huidig gewicht willen behouden en dit allemaal zonder "jojo" effect, zoals je zo vaak ziet bij andere diëten. Met dit programma, kan je de inname van calorieën verminderen, terwijl je toch geniet van alle voedingsstoffen, die je lichaam nodig heeft om in topconditie te blijven.

Lees meer over ons STEADY Green Juice Programma

FIT Programma

Het FIT Porgamma is ontworpen om het beste te halen uit een gezonde levensstijl en het programma is speciaal op maat gemaakt, zodat het een perfecte aanvulling is op jouw alledaagse dieet. Het is enorm geschikt voor mensen die al een gezond gewicht hebben, maar hun inname van voedingsstoffen willen verhogen, of mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en handige manier om zichzelf ervan te verzekeren dat zij voldoen aan hun dagelijkse groente- en fruit behoeften. Onthoud dat een fles Uzuma sap de voedingswaarde heeft van meer dan 1 kilo verse groente en fruit!

Lees meer over ons FIT Green Juice Programma