Levering: Vers, Snel en Gratis!

Uzuma heeft zich veel moeite getroost om te kunnen garanderen dat zowel onze producten als onze service van de allerhoogste kwaliteit zijn. Hierdoor zijn we in staat om onze (detox-)sappen niet alleen veilig en snel, maar ook gratis bij je af te leveren. Alle informatie over leveringen staan verder op deze pagina.

Het vers houden van je sap

Uzuma levert verse, voedzame raw green juice sappen. Het is dus van het grootste belang dat deze kwalitatief hoogstaande producten tijdens het vervoer zo vers mogelijk blijven. Daarvoor gebruiken we een aantal van de nieuwste technologieën waardoor we kunnen garanderen dat er geen kwaliteitsverschil zit tussen tijdstip van verzenden en van bezorging.


Alle bestellingen worden verzonden in speciaal ontworpen EPS geïsoleerde dozen met gekoelde gelpacks als vulling. Deze combinatie biedt niet alleen een optimale bescherming, maar zorgt ook een perfecte koeling tijdens het transport.


Naast deze ultra koele verpakking, ondergaan al onze detoxsappen een proces dat bekend staat als ‘shock-freezen’. Dit proces van snel invriezen sluit alle krachtige voedingsstoffen in, waardoor er geen risico is dat deze voedingsstoffen tijdens het transport verloren gaan.

Gedeeltelijk bevroren sap

Het kan soms voorkomen dat het product nog steeds (deels) bevroren is als het bij je aankomt. Daar is niets mis mee. Zet het sap in de koelkast om verder te ontdooien. Zodra de green juices volledig ontdooid is kan er soms wat bezinksel te zien zijn. Dit is normaal. Schud het flesje dan ook even voordat je het drinkt.

Het verzenden van jouw green juices

Alle Uzuma Green Juice bestellingen worden verzonden via een DHL Track en Trace dienst. Levering binnen Nederland duurt 1 tot 2 werkdagen en binnen België 1 tot 3 werkdagen.

Verzend- en verpakkingskosten

De verzend- en verpakkingskosten voor alle Uzuma leveringen zijn helemaal gratis! 

De landen waar we naar verzenden

We verzenden op dit moment Uzuma Green Juices naar:

  • Nederland
  • België
  • Luxemburg
  • Verenigd Koninkrijk
  • Frankrijk
  • Duitsland

Volgorde van bestellingen

Alle bestellingen die geplaatst worden op maandag tot en met vrijdag (voor 12:00) in Nederland, worden diezelfde dag verzonden (afhankelijk van de betaling). Alle orders geplaatst op vrijdag vanaf 12:00 en zaterdag tot en met zondag, worden op maandag verzonden. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat jouw sappen niet tijdens het weekend op een DHL locatie verblijven, omdat het van het grootste belang is dat het zo snel mogelijk in jouw koelkast terecht komt.

Gewoonlijk duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Op feestdagen en de dag na een feestdag wordt er niet bezorgd. Avondleveringen kunnen alleen worden toegepast van dinsdag tot en met vrijdag, op zaterdagen is er helaas geen mogelijkheid tot een avondlevering. 

Alle bestellingen die geplaatst worden op maandag tot en met donderdag (voor 12:00) in België, worden diezelfde dag verzonden (afhankelijk van de betaling). Alle orders geplaatst op donderdag vanaf 12:00 en vrijdag tot en met zondag, worden op maandag verzonden. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat jouw sappen niet tijdens het weekend op een DHL locatie verblijven, omdat het van het grootste belang is dat het zo snel mogelijk in jouw koelkast terecht komt.

Het volgen van jouw pakket

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een track and trace nummer, waarmee je het proces van je pakket kunt volgen.

Het ontvangen van je bestelling

Het is belangrijk dat je een oogje houdt op het proces van je bestelling en ervoor zorgt dat er iemand aanwezig is om voor het pakket te tekenen. Hoewel onze ultra-koele verpakking ervoor zal zorgen dat jouw raw green juices veilig en koel blijven, is het toch van belang dat je het pakketje bij de eerste levering kunt aannemen.

We adviseren om jouw track and trace nummer te gebruiken om de status van je bestelling te volgen. Op deze manier zal je precies weten wanneer je je green juices kunt verwachten.

Als het uitleveren thuis niet praktisch is, kan je overwegen om je detoxsappen te laten bezorgen op je werk of bij een vriend of buur die jouw raw green juices direct in een koelkast kan bewaren.

Overige vragen

Mocht je na het lezen nog vragen of opmerkingen hebben over de manier waarop we onze raw green juices verzenden, vragen we je contact met ons op te nemen. Een van onze medewerkers zal al jouw vragen graag voor je beantwoorden.