Moeder Natuur heeft ons een rijkdom aan voeding te bieden. Bij Uzuma hebben we ons toegewijd aan het gebruiken van die natuurlijke kracht door deze te converteren naar de puurste vorm: Green juice. Het is een kunstvorm waar we vele dagen en nachten aan hebben besteed om deze te perfectioneren, maar het resultaat mag er zijn en wel in de vorm van de meest smakelijke en gezonde koudgeperste sappen ooit. Niets is belangrijker dan je gezondheid en de green juices van Uzuma verzekeren dat deze zo goed mogelijk is.

Wat is Uzuma raw green juice?

Slow juice, ook wel koudgeperst sap genoemd, is het resultaat van geperst groente en fruit, zonder dat er hitte of pasteurisatie aan te pas komt. Bij Uzuma gebruiken we de beste, verse ingrediënten om een aantal van de meest voedzame en smakelijke sappen te persen en te mengen. Het resultaat is 100% vers, 100% rauw en 100% gezond sap.

Wat is het verschil tussen Uzuma green juice en sap uit de supermarkt?

Er zijn een aantal fundamentele verschillen tussen ons sap en het sap dat je koopt in de supermarkt. In tegenstelling tot Uzuma green juice is het sap in je supermarkt niet gemaakt met jouw gezondheid in gedachte. Het is geproduceerd om zo kosteneffectief mogelijk, eenvoudig te transporteren en lang houdbaar te zijn. De processen die hierbij betrokken zijn, namelijk extractie met draaiende messen, hitte-pasteurisatie, lange opslagtijden en de toevoeging van extra suikers, conserveringsmiddelen en additieven, zullen allemaal de natuurlijke en heilzame voedingsstoffen en het enzymen gehalte van het sap verminderen en vernietigen.

De productie van Uzuma green juice, draait rond ons basisprincipe om gezond en voedzaam sap te produceren. Daarom maken wij geen gebruik van de hierboven genoemde productietechnieken. Wat je van ons krijgt is puur, vers, rauw en onbewerkt sap, vers geperst en geleverd aan je deur. Ons sap is zo voedzaam, dat een 240 ml fles de voedingswaarde bevat van meer dan 1 kilo verse groenten en fruit.