Onze Missie

Bij Uzuma hebben we een andere kijk op sap. Via hoogwaardige koud-pers technieken en een perfecte mix van verse groente en fruit, zijn we in staat om een green juice te produceren die de natuurlijke smaken en de hoge voedingswaarde van onze verse producten behoudt. Hierdoor kan worden genoten van rijke smaken en vele gezondheidsvoordelen.

We geven je hier een kijkje in ons hart, onze ideologie en onze missie. De grote meerderheid van de sappen verkrijgbaar in de supermarkt zijn niet gemaakt met jouw gezondheid in gedachte. De sappen worden met hitte gepasteuriseerd en dit doodt nuttige enzymen en vernietigt kostbare voedingsstoffen. Daarnaast wordt het langdurig bewaard in opslagtanks, terwijl het over de wereld wordt getransporteerd en het bevat extra suiker, conserveringsmiddelen en toevoegingen om de smaak te veranderen en de houdbaarheid te verlengen. Dit is niet hoe sap hoort te zijn en het is ons doel dit te veranderen.

Met veel slapeloze nachten en drukke dagen hebben we een reeks pure, rauwe, onbewerkte green juices samengesteld, zonder gebruik te maken van hitte-pasteurisatie, lange opslagtijden of toevoegingen. Ook onze recepten zijn niet zonder zorg samengesteld. Elk sap is liefdevol en creatief vervaardigd, om een correcte mix van vruchten en groenten samen te stellen, die samen garant staan voor een optimale voedingswaarde en overheerlijke smaak.

Individueel zal elk sap een geweldige aanvulling betekenen op een actieve levensstijl. Het werkt als een snelle en handige manier om je inname van voedingsstoffen te stimuleren. Als onderdeel van een programma, zullen de sappen samenwerken met elkaar, waardoor je exact de juiste voedingsstoffen op een bepaald moment van de dag krijgt; precies wanneer je ze nodig hebt.

Of het nu om afvallen gaat, het stimuleren van je gezondheid of het verhogen van je dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen; wij produceren vers sap voor jou dat de ware, pure kracht van de natuur bevat. Sap zoals het hoort.