Over ons

Uzuma Green Slow Juices

Moeder Natuur biedt ons een rijkdom aan voeding. Bij Uzuma hebben we ons toegelegd om die natuurlijke kracht om te zetten naar haar puurste vorm: green juice. Door een productiewijze waar we dagen en nachten aan besteed hebben om deze verder te perfectioneren. Het eindresultaat mag er zijn; de meest smakelijke en gezondste koudgeperste (detox-)sappen die verkrijgbaar zijn.

De Uzuma Missie

Het lichaam werkt als een goed geoliede machine , maar ook een perfect lopende machine moet periodiek verzorgd en onderhouden worden. We leiden een druk leven en soms besteden we te weinig tijd aan ons lichaam en aan onze voeding. Via onze raw green juices proberen we op een gemakkelijke manier essentiële voeding te leveren waar het lichaam behoefte aan heeft om in topconditie te blijven. Allemaal in een snelle, eenvoudige en smakelijke verpakking, wat inhoudt dat er geen excuus meer is om je gezondheid te negeren, ongeacht je doelen of levensstijl. Onze sappen zijn zo voedzaam, dat het drinken van een flesje van 240ml gelijk staat aan het eten van meer dan 1 KILO groente en fruit!

100% Rauw. 100% Voordeel

Door uitgebreid onderzoek en met veel vallen en opstaan, zijn we er uiteindelijk in geslaagd een techniek te ontwikkelen waarmee we langzaam en koud kunnen persen. Door deze techniek garanderen we dat we het maximale aantal voedingsstoffen uit onze groenten en fruit kunnen halen. Bij de productie is er geen sprake van verspilling, koken, pasteurisatie met hitte, draaiende messen, toevoegingen en conserveringsmiddelen.  Dus 100% rauw, vers, langzaam koud geperst sap, tot de rand gevuld met puur natuur en een zuivere smaak.

Vers geleverd

Onze raw green juices worden onmiddellijk gebotteld en vrijwel meteen verzonden. Om te verzekeren dat de sappen vers en gebruiksklaar arriveren, is er tevens een speciale verpakking ontworpen, waarin EPS schuim met koude gelpacks worden gecombineerd die een veilig en gekoeld transport garanderen.

Het bedrijf

Wij zijn een klein bedrijf met gedreven medewerkers en gevestigd op het platteland van Nederland, waar het land nog fris en groen is. Een gezonde levensstijl gecombineerd met de wens om datgene te gebruiken wat Moeder Natuur te bieden heeft, bracht ons samen. Nu produceren we een aantal van de meest gezondste en natuurlijkste sappen die verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn we iedere dag op zoek naar de meest pure, verse en prachtige groente- en fruitsoorten. Tevens ontwikkelen we recepten waardoor onze sappen niet alleen verrukkelijk smaken, maar ook nog eens barsten van de voedingsstoffen.

Service

Wij begrijpen als geen ander, dat onze klanten het liefst op een zo eenvoudige en simpel mogelijke manier hun gezondheid willen ondersteunen en behouden. Met de nieuw ontwikkelde techniek hopen we dat bereikt te hebben; Eenvoudig en simpel gezondheid ondersteunen en behouden. De service van Uzuma stopt hier echter niet. We zijn altijd bereidt om advies te geven, vragen te beantwoorden en door er gewoon te zijn, zowel vóór als ná de aankoop. Meer uitleg nodig? Meer informatie over een specifiek onderwerp? Laat het ons weten en we zullen ons uiterste best doen je te helpen. Zolang het met sap te maken heeft, mag je op ons rekenen!