Gezond op de zaak

uzuma business2

Het aanmoedigen van een gezonde levensstijl en goede gewoonten op kantoor heeft veel voordelen voor je onderneming. Hier zijn drie manieren waarop je bedrijf de vruchten kan plukken van een gezondere omgeving.

Gezonde Werknemers zijn Betere Werknemers

Het is simpel: als werkgever of manager wil je dat je werknemers gemotiveerd zijn en hun werk belangrijk vinden. Het ondersteunen van gezonde gewoonten is een geweldige manier om een gezonde werkethiek aan te moedigen.

Uit statistieken blijkt dat gezonde werknemers vaak beter presteren dan hun ongezonde collega's. Zo toont onderzoek van iOffice het volgende aan. Werknemers die niet worden ondersteund door een gezonde werkcultuur zouden drie keer vaker fouten maken dan degenen voor wie dit wel geldt.

Dezelfde statistieken wijzen ook uit dat het 30% waarschijnlijker is dat ongezonde werknemers moeite hebben zich te concentreren op taken. Ook is de kans 45% groter dat ze minder tijd spenderen aan werkgerelateerde zaken op kantoor.

Als er dus een gezonde werkomgeving wordt gecreëerd voor werknemers, leidt dit tot een harder werkend team. En dat is natuurlijk weer voordelig voor je onderneming.

Gezonde Gewoonten Helpen Stress Verminderen

Stress is ontzettend vervelend en kan leiden tot een groot aantal gezondheidsproblemen. Werk en werkgerelateerde verantwoordelijkheden zijn er helaas een grote oorzaak van. Drukte op kantoor, strenge deadlines en andere spanningen maken een bedrijf een stressvolle omgeving voor veel werknemers.

Gelukkig kan het implementeren van gezondere gewoonten op de werkplek helpen om het stressniveau te verlagen. Dit is heel belangrijk, omdat uit onderzoek blijkt dat tot wel 80% van de werknemers aangeeft stress te ervaren op het werk.

Gezonde gewoonten kunnen op diverse manieren helpen om met stress om te gaan. Veel mensen zijn bijvoorbeeld van mening dat regelmatig bewegen helpt om de stressgevoelens te verlichten. Hiermee kunnen ze het "hoofd even leegmaken". Veel gezonde voedingsmiddelen geven trouwens ook stofjes af aan de hersenen die stress verminderen en de lichamelijke balans herstellen. Met name slow juices zijn ideaal om de energie en vitaliteit te herstellen in een kantooromgeving waar veel mensen de dag zittend doorbrengen.

Gezond Leven is Ontzettend Belangrijk! 

Laten we eerlijk zijn: we weten allemaal wat de voordelen zijn van het leiden van een gezond en gebalanceerd leven. We worden zowat gebombardeerd met informatie over het belang van een gezonde levensstijl. Het is dan ook alleen maar logisch dat steeds meer mensen hun gezondheid op de eerste plaats zetten.

Daarom heb je als manager of ondernemer geen excuus meer om gezondheid en welzijn geen topprioriteit te geven. Je merkt zelfs misschien wel dat je werknemers bijna verwachten dat je een proactieve houding aanneemt ten opzichte van het aanbieden van een gezonde werkomgeving.

Zorg er daarom voor dat je je werknemers laat zien dat je hun passie voor gezondheid deelt. Vertrouw ons als we zeggen dat dit op de lange termijn zijn vruchten afwerpt.

Uzuma Business

Neem Nu Contact op Met Uzuma Voor een Gezonde Werkplek

Interesse in een gezondere werkplek? Neem vandaag nog contact op met Uzuma voor meer informatie over onze producten en juice programma's. We helpen je graag om op een gemakkelijke manier de gezondheid op het werk te verbeteren.

De Voordelen van Uzuma Juices 

• Al onze juices zijn groene, koudgeperste sappen. Ze zijn helemaal natuurlijk en niet gepasteuriseerd. Dit betekent dat elk flesje Uzuma juice barst van de goedheid van de natuur.

• Elk flesje Uzuma juice bevat het equivalent van 1kg groente en fruit. Het beste is nog dat elk sapje 100% vers, 100% rauw en 100% gezond is.

• Alle Uzuma juices worden gemaakt van rauwe, onbewerkte vruchten en groenten. Dit betekent dat ze geen toegevoegde suikers en kleur- of smaakstoffen bevatten.

• Alle flesjes zijn 100% gerecycled en BPA-vrij.

• Alle juices zijn 21 dagen houdbaar vanaf de dag dat ze ons magazijn verlaten. We verwerken ze namelijk onder hoge druk om te verzekeren dat ze vers, smaakvol en rijk aan voedingsstoffen blijven. Ook worden hiermee schadelijke bacteriën vernietigd. Na dit proces ondergaan onze juices een "shock-freeze" behandeling om de versheid van elk flesje te garanderen.

• Al onze producten zijn 100% veganistisch en zuivel- en glutenvrij.

• De juices worden ingevroren verzonden in speciaal ontworpen dozen met EPS schuim en koelelementen om onze producten minimaal vijf dagen gekoeld te houden.

• Alle bestellingen worden gratis verzonden!

Klaar om gezonder te worden? Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer als bedrijf van korting op je volgende bestelling.