Uzuma Mangata Afslankthee

NIET OP VOORRAAD!

Uzuma Mangata Afslankthee, perfect voor bij de Uzuma SLIM sapkuur. Uzuma Mangata is afslankthee met krachtige eigenschappen en helpt je om nog sneller je streefgewicht te behalen. Ideaal om te drinken tijdens de SLIM kuur, of als je gewoon een gezonde boost wilt!

€ 14.95
€ 14.95

Klantenbeoordeling en reviews

Rating(s):  5/5 (1)
Bekijk beoordelingen
Beoordeel / schrijf een review
Beschrijving
Beschrijving

Uzuma Mangata: Krachtige Afslankthee

Uzuma introduceert twee nieuwe smaken thee die we speciaal hebben ontwikkeld als aanvulling op onze sapkuren! Namelijk: Uzuma Meraki voor reiniging bij onze Uzuma DETOX kuur en Uzuma Mangata voor bij onze Uzuma SLIM afslankkuur. Uzuma Mangata is de natuurlijke afslankthee die je helpt bij het afvallen.

Uzuma Mangata 

Het valt niet mee om het woord “Mangata” correct te vertalen. Het is een Zweedse uitdrukking die verwijst naar “de streepvormige reflectie van het licht van de maan op het water”. Een dergelijke reflectie is een symbool voor de goede dingen die nog komen. En zo is Uzuma Mangata je gids op de weg naar een betere toekomst.

Wat is Uzuma Mangata Thee? 

Uzuma Mangata Afslankthee bestaat uit zorgvuldig samengestelde ingrediënten. Daarmee is het een goede aanvulling op je afvalkuur. Het bevat groene thee, citroengras (36%) en gember (10%). Daarnaast zitten er aroma's in (3,5%) voor een geweldige smaak.

De gezonde ingrediënten in Uzuma Mangata 

Groene thee is al sinds de oudheid bekend om zijn heilzame werking. Als natuurlijke, milde stimulans ondersteunt het je stofwisseling en helpt het bij vetverbranding. Groene thee bevat heel veel antioxidanten die bevorderlijk zijn voor een goede algemene gezondheid.

De heilzame kracht van gember is vooral bekend binnen de Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Thee van de gemberwortel is een natuurlijke eetlustremmer die helpt om gewicht te verliezen. Bovendien verbetert het je doorbloeding en kan het een remedie zijn tegen maagklachten of pijnlijke spieren.

Een andere plant die al lange tijd wordt gebruikt vanwege haar uitzonderlijke eigenschappen, is citroengras. Citroengras ondersteunt een gezonde spijsvertering, stimuleert je stofwisseling en helpt je om vet te verbranden.

De voordelen van Uzuma Mangata als je af wilt vallen 

Bij Uzuma vinden we het belangrijk om gebruik te maken van de kracht van natuurlijke ingrediënten. We concentreren deze dan ook in hun meest pure vorm. Uzuma Mangata bevat de gezonde combinatie van groene thee, gember en citroengras en is de optimale ondersteuning als je wilt afvallen.

Uzuma Mangata:

• Stimuleert je stofwisseling en draagt daardoor bij aan snel gewichtsverlies
• Helpt om vet effectiever te verbranden
• Vermindert een opgeblazen gevoel
• Reinigt je lichaam

Uzuma Mangata: 100% Natuurlijk en Veilig 

Uzuma Mangata is gemaakt zonder gebruik te maken van synthetische chemicaliën. Het is dan ook helemaal veganistisch en 100% natuurlijk en veilig. Uzuma Mangata Afslankthee verbrandt daarbij opgeslagen vet en vermindert een opgeblazen gevoel. Daarnaast reinigt het je lichaam van binnenuit. De ideale afslankthee en een perfecte aanvulling op onze SLIM sapkuur!

Hoe werkt het?

Het is belangrijk dat je voldoende vocht binnenkrijgt, zeker als je wilt afvallen. Als je niet genoeg drinkt kan dat de efficiency van je lichaam afremmen, waardoor voedingsstoffen niet optimaal worden benut. Als je aan het afvallen bent, is het belangrijk dat je minstens 2 liter water of thee drinkt. We raden aan om dit verspreid over de dag te drinken als aanvulling op je Uzuma SLIM sappen.

Hoe gebruik je Uzuma Mangata?

Drink gedurende de Uzuma SLIM kuur elke dag 3 koppen Mangata slim thee. Gebruik ongeveer 2 gram voor een kop (250ml). Idealiter drink je ’s ochtends, ‘s middags en ’s avonds 1 kop thee.

Uzuma Mangata zonder Slim kuur

Je kunt natuurlijk ook van Uzuma Mangata genieten zonder dat je onze SLIM kuur volgt. Drink in dat geval minstens 3 koppen thee per dag voor het beste resultaat. Zorg ook voor een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Op die manier gaat het je lukken om je streefgewicht te behalen.

Hoelang mag je Uzuma Mangata gebruiken? 

We raden aan om maximaal 4 koppen Uzuma Meraki thee per dag te drinken, gedurende maximaal 4 weken. Het is daarbij belangrijk dat je naast de thee en het sap voldoende water drinkt.

Inhoud 

Een zakje Uzuma Mangata Afslankthee bevat 100 gram thee. Dat is voldoende voor 50 koppen (2 gram voor 1 kop van 250ml).

Reviews (0)

Be the first to write your review !