Uzuma Meraki Detox Thee

NIET OP VOORRAAD!

Meraki detox thee is de perfecte aanvulling op de Uzuma DETOX sapkuur. De thee is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en heeft een reinigende werking. Het ondersteunt je actief bij je detox, heeft talloze gezondheidsvoordelen en smaakt heerlijk. Je kunt Uzuma Meraki drinken tijdens de Uzuma DETOX kuur, of gewoon als je er zin in hebt! 

€ 14.95
€ 14.95

Klantenbeoordeling en reviews

Rating(s):  5/5 (1)
Bekijk beoordelingen
Beoordeel / schrijf een review
Beschrijving
Beschrijving

Uzuma Meraki Detox Thee: Krachtige Aanvulling Op Je Detox

Uzuma introduceert twee nieuwe smaken thee die we speciaal hebben ontwikkeld als perfecte aanvulling op onze sapkuren: Uzuma Mangata past bij onze Uzuma SLIM kuur en Uzuma Meraki bij de Uzuma DETOX kuur.

UZUMA MERAKI

Grieken gebruiken het woord "Meraki" om iets te omschrijven dat te maken heeft met je ziel, creativiteit en liefde. Denk aan de keren dat je "iets van jezelf" stopt in het werk dat je doet. Bijvoorbeeld je passie voor muziek of kunst.

Als je vol passie uitziet naar het behalen van een doel, bijvoorbeeld tijdens een detox, dan is Uzuma Meraki er om je te motiveren!

WAT IS UZUMA MERAKI THEE?

Uzuma Meraki is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Het draagt bij aan het reinigingsproces en bevat zwarte thee (94%), rozenblad (3%) en een natuurlijk vanille aroma (3%). Deze ingrediënten hebben talloze gezondheidsvoordelen en smaken fantastisch!

ZWARTE THEE, ROZENBLAD EN NATUURLIJKE VANILLE: EEN KRACHTIGE COMBINATIE VOOR JE DETOX!

Zwarte thee is het meest populaire drankje ter wereld. Een van de gezonde bestanddelen ervan is tannine, wat goed is voor je hart en spijsverteringsstelsel. Als milde oppepper, ondersteunt zwarte thee je stofwisseling en verbetert het de nierfunctie. Het draagt bij aan de natuurlijke reiniging van je lichaam, zonder het hart te zwaar te belasten. Zwarte thee bevat daarbij zeer veel gezonde anti-oxidanten.

Rozenblad thee is met name goed voor detoxen. Het helpt namelijk bij de reiniging van je blaas, nieren en lever. Het ondersteunt ook het correct functioneren van je spijsverteringsstelsel en vermindert constipatie. Bovendien is thee van rozenblad goed voor je stemming en geeft het je energie. Helemaal perfect dus voor een detox!

Vanille wordt veel gebruikt als natuurlijke smaakstof in voeding en dranken. Natuurlijke vanille bevat daarbij in kleine hoeveelheden veel verschillende vitamines en alle mineralen, op selenium na. Uit recent onderzoek blijkt dat het ook antibacteriële eigenschappen heeft, het remt de groei van bacteriën.

UZUMA MERAKI IS JE KRACHTIGE DETOX VRIENDJE

Uzuma Meraki:

• Optimaliseert je detox kuur
• Reinigt je lichaam
• Ondersteunt je nieren en lever
• Ondersteunt een gezonde spijsvertering
• Smaakt fantastisch

UZUMA MERAKI: 100% NATUURLIJK EN VEILIG

Uzuma Meraki bevat geen synthetische chemicaliën. Het is helemaal veganistisch en 100% natuurlijk en veilig. Tijdens je detox ondersteunt de thee het reinigingsproces; het reinigt je lichaam van binnenuit. Uzuma Meraki smaakt bovendien fantastisch, dus je kunt er tussen de sapjes door echt van genieten.

Een zakje Uzuma Meraki bevat 100 gram thee - genoeg voor 50 kopjes (2 gram per kop van 250ml).

HOE WERKT HET?

Om ervoor te zorgen dat je detox zo succesvol mogelijk is, is het van belang dat je voldoende vocht binnenkrijgt. Als je niet genoeg water of thee drinkt, kan dat de efficiency van je lichaam afremmen waardoor voedingsstoffen niet optimaal worden opgenomen. Het is daarom belangrijk dat je ten minste 2 liter water per dag, gelijkmatig verspreid over de dag drinkt. Daarnaast is het uitstekend als aanvulling op je Uzuma DETOX sappen.

HOE GEBRUIK JE UZUMA MERAKI?

Drink gedurende de Uzuma DETOX kuur elke dag 3 koppen Meraki detox thee. Gebruik ongeveer 2 gram voor een kop (250ml). Idealiter drink je ’s ochtends, ‘s middags en ’s avonds 1 kop thee.

UZUMA MERAKI ZONDER DE DETOX KUUR

Uzuma Meraki past heel goed bij Uzuma DETOX, maar je kunt het natuurlijk ook drinken als je geen sapkuur volgt. Drink in dat geval minstens 3 koppen thee per dag en eet gezond. Daarmee behaal je het beste resultaat. Je lichaam profiteert niet van de reinigende werking van de thee als je teveel ongezond voedsel eet.

HOELANG MAG JE UZUMA MERAKI GEBRUIKEN?

We raden aan om maximaal 4 koppen Uzuma Meraki thee per dag te drinken, gedurende maximaal 4 weken. Het is daarbij belangrijk dat je naast de thee en het sap voldoende water drinkt.

Reviews (0)

Be the first to write your review !

Recommended products