Proefpakket

NIET OP VOORRAAD!

Ontvang al onze 7 lekkere smaken en ook alle informatie over onze verschillende programma's. Ontdek onze voedzame slow juices, die barsten van essentiële vitaminen, enzymen en andere bestanddelen. Op deze manier kun je al onze slow juices proeven en proberen voordat je een volgende bestelling plaatst. 

€ 23.95

Klantenbeoordeling en reviews

Rating(s):  5/5 (3)
Bekijk beoordelingen
Beoordeel / schrijf een review
Beschrijving
Beschrijving

Uzuma proefpakket

Proef en probeer al onze smaken

Al onze slow juice recepten zijn individueel samengesteld om te verzekeren dat ze verfrissend, lekker en - heel belangrijk - barsten met alle essentiële vitaminen, enzymen en andere bestanddelen die jij nodig hebt om een gezonde levensstijl te onderhouden. Slechts een enkel flesje van 240ml met onze versgeperste slow juice bevat dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen als 1 kilo verse groente en fruit. Je kan er altijd en overal gemakkelijk van genieten.

Onze Uzuma sappen bevatten het volgende aantal calorieën (per fles, 240 ml):

RISE: 92 kcal
AURA: 89 kcal
FUSE: 70 kcal
ZEN: 104 kcal
SHINE: 87 kcal
VIBE: 75 kcal
KARMA: 106 kcal


Nadat je ze geproefd hebt en verliefd bent geraakt op onze 7 smaken slowjuices, is het mogelijk een gezonde voeding te behouden door te kiezen voor een van de volgende vier programma’s van Uzuma.

SLIM programma: Ons SLIM programma is speciaal ontworpen om mensen met overgewicht te helpen hun overtollige kilo's kwijt te raken op een snelle, gezonde en veilige manier! De hoge voedingswaarde en lage inname van calorieën zullen de kilo's in een mum van tijd laten wegsmelten!

STEADY programma: Zodra het streefgewicht bereikt is, kan ons STEADY programma helpen om op dit gewicht te blijven. Dit programma is daar speciaal voor ontworpen en mede door een speciale mix van voedzame slow juice, een extra aanvulling op je dagelijkse energiebehoeften.

FIT programma: Niet iedereen wil meteen beginnen met een strak regime of een grote verandering in levensstijl, maar dat wil niet zeggen dat voeding niet belangrijk is. Het Uzuma FIT programma is voor iedereen die een extra krachtige dosis voeding wil toevoegen aan zijn dagelijkse eetgewoonten, zonder deze aan te passen. Met dit programma wordt een hoger niveau van gezondheid en welzijn bevordert.

DETOX programma: Dit hoogwaardig, makkelijk te gebruiken en voedzaam pakket is speciaal ontworpen om je lichaam te resetten. Het Uzuma DETOX programma is speciaal ontworpen om je lichaam een rustpauze te geven. Door de sappen krijgt het lichaam weer volop kans om zich te herstellen en is het gemakkelijker om te verder te gaan met een gezond en vol leven.

*geen kortingscode mogelijk in combinatie met een Uzuma proefpakket.
Reviews (0)

Be the first to write your review !