Broccoli

Gezondheidsvoordelen van broccoli

Broccoli wordt niet alleen gebruikt om meer groen op het bord te krijgen. Het heeft ook krachtige voordelen voor de gezondheid voor iedereen die het consumeert. De broccoli in onze sapjes heeft de volgende voordelen te bieden:

Verlaagt cholesterol

De bestanddelen van broccoli kunnen helpen cholesterol te verminderen, ondersteunt de cardiovasculaire activiteiten, voorkomt ziektes en de risico's op een hartaanval.

Werkt als krachtige anti-oxidant

Broccoli bevat vele anti-oxidanten en anti-carcinogene stoffen die het lichaam helpen om gif- en andere schadelijke stoffen kwijt te raken, terwijl het ook beschermt tegen vrije radicalen.

Vermindert ontstekingen en allergieën

Broccoli is rijk aan kamferol omega-3 aminozuren en isothiocyanaten, die ontstekingen kunnen verminderen, maar ook de hevigheid van allergische reacties.

Ondersteunt een gezond immuunsysteem

Broccoli bevat veel vitamine C, die helpt bij de ondersteuning van een gezond immuunsysteem.

Maakt schade, veroorzaakt door een hoge bloedsuikerspiegel, ongedaan

De stoffen in broccoli kunnen schade aan de bloedvaten, veroorzaakt door chronische problemen met de bloedsuikerspiegel, helpen voorkomen en zelfs omkeren.

Rijk aan vitamine K

Broccoli bevat veel Vitamine K, een essentiële vitamine voor veel problemen in het lichaam.

Ondersteunt een gezonde botstructuur

Er zit veel calcium in broccoli, die een gezonde botstructuur helpt ondersteunen.

Alkaliseert het lichaam

Broccoli werkt alkaliserend op het lichaam, waardoor het niet te zuur wordt. Dit is essentieel voor het behouden van een gezond systeem.

BroccoliBroccoliBroccoliBroccoli