DETOX Combinatie kuur

NIET OP VOORRAAD!

De Uzuma DETOX Combinatie kuur; een compleet juice programma. Het bestaat uit onze Uzuma DETOX slow juices gecombineerd met onze Uzuma Meraki Detox Thee. En dat allemaal in één pakket!

€ 71.95
DagenFlesjesPrijs
This product will be sent as %s different parcels with an interval of 2 weeks between them.

Klantenbeoordeling en reviews

Nog geen reviews geplaatst
Beoordeel / schrijf een review
  • Detox.jpg
  • Detox2.jpg
  • Detox3.jpg
  • Detox4.jpg
  • Detox5.jpg
  • Detox6.jpg
  • Detox7.jpg
Beschrijving
Beschrijving

Reinig je lichaam met onze DETOX kuur

Wij presenteren je de Uzuma DETOX Combinatie kuur; een compleet juice programma. Het bestaat uit onze Uzuma DETOX slow juices gecombineerd met onze Uzuma Meraki Detox Thee. En dat allemaal in één pakket!

Hoe het werkt 

Een Uzuma DETOX kuur biedt niet alleen voordeel voor je lichaam, ons juice programma geeft je tijd om te focussen. Daarbij herstelt het de balans en het perspectief in je leven. Daardoor ben je in staat de beste dagelijkse keuzes voor een gezonde en actieve lifestyle te maken. Ons Combinatie Programma is volkomen vegan, 100% biologisch en veilig. Dit is te danken aan de 100% rauwe, koudgeperste aard van onze slowjuices. Bovendien is de Meraki thee geproduceerd zonder chemicaliën of synthetische additieven.

Voor de beste resultaten tijdens je detox is het belangrijk dat je lichaam goed gehydrateerd blijft. Drink je te weinig water of thee tijdens je detox? Dan vertraagt dat de efficiëntie van je lichaam, waardoor het de voedingsstoffen niet volledig benut. Het is belangrijk dat je gedurende de dag ten minste 1,5 liter water drinkt als toevoeging op de thee en de Uzuma DETOX slowjuices.

Wat je krijgt

Je ontvangt 7 flesjes juice voor elke dag, zorgvuldig geselecteerd uit onze 5 overheerlijke smaken. Dat levert je lichaam het volledige arsenaal om zichzelf te zuiveren. Het helpt je op weg naar een gezonde leefstijl, op een volledig natuurlijke manier. Samen met je Uzuma DETOX juices ontvang je ook een pakje Uzuma Meraki thee met een inhoud van 100 gram. Dit is voldoende voor 50 kopjes (gebruik 2 gram voor een kop van 250ml). 

Wil je meer informatie over onze juices in het Uzuma DETOX programma, de gezondheidsvoordelen en de ingrediënten? Bezoek dan onze pagina's met producten en ingrediënten.

Hoe werkt de Uzuma Detox Combinatie kuur? 

Profiteren van de Uzuma DETOX kuur is een eenvoudig en ontspannen proces. Op elke dag consumeer je 7 flesjes Uzuma slow juice. Bovendien drink je 3 kopjes Meraki thee om 09.00, 13.00 en 19.00 uur. Gebruik 2 gram voor een kop (250ml).

In tegenstelling tot andere detox kuren vervang je tijdens de Uzuma DETOX kuur alle maaltijden en snacks door slow juices. Er komen dus geen andere voedingsmiddelen aan te pas.

Belangrijk: Drink minimaal 1,5 liter water per dag als je het DETOX programma volgt. Water drinken is noodzakelijk als je wilt afvallen.

Extra  tip: Als je voorafgaande aan je eerste "ontbijtsap" 2 glazen water drinkt, wordt je stofwisseling gestimuleerd. Dit helpt je af te vallen en je lichaam te ontwaken.

Bezigheden tijden de Uzuma Detox kuur 

De Uzuma DETOX kuur veroorzaakt een grote vermindering van het aantal calorieën dat je tijdens de kuur binnenkrijgt. Besteed wat aandacht aan jezelf als je aan het detoxen bent. Rust, ontspan of mediteer.

Als je aan lichaamsbeweging wilt doen, kies dan voor een minder inspannende activiteit, zoals yoga of wandelen. De DETOX kuur vergt nogal wat van je, dus ontzie jezelf een beetje!

Veiligheidsopmerkingen

Onze slow juice programma's zijn niet bedoeld als langdurig of permanent alternatief. Ons sap zit vol goede voedingsstoffen en het DETOX Programma is niet schadelijk als je het verantwoordelijk volgt. Toch heeft je lichaam op de lange termijn behoefte aan meer calorieën en vast voedsel. Het programma is ontwikkeld zodat jij op een gezonde en rustgevende manier je lijf weer in evenwicht kunt brengen.

Als de DETOX Combinatie kuur niet aan je behoeften voldoet, waarom overweeg je dan niet een van onze andere Uzuma programma's?

SLIM programma: Ons SLIM programma is speciaal ontworpen om mensen met overgewicht te helpen hun overtollige kilo's kwijt te raken op een snelle, gezonde en veilige manier! De hoge voedingswaarde en lage inname van calorieën zullen de kilo's in een mum van tijd laten wegsmelten!

DETOX programma: De Uzuma DETOX sapkuur kun je zien als een soort reset-knop voor je lichaam. Onze voedzame sappen geven je alles wat je nodig hebt om je lichaam van binnenuit te herstellen en terug in balans te brengen. Na de Uzuma DETOX Sapkuur kun je er weer volop tegen aan!

FIT programma: Niet iedereen wil meteen beginnen met een strak regime of een grote verandering in levensstijl, maar dat wil niet zeggen dat voeding niet belangrijk is. Het Uzuma FIT programma is voor iedereen die een extra krachtige dosis voeding wil toevoegen aan zijn dagelijkse eetgewoonten, zonder deze aan te passen. Met dit programma wordt een hoger niveau van gezondheid en welzijn bevordert.

STEADY programma: Uzuma STEADY is ontwikkeld voor mensen die hun huidige gewicht willen behouden of tot 3 kilo willen afvallen. De combinatie van voedingsstoffen, gestage inname van calorieën en gezonde maaltijden helpen jou op gewicht te blijven of af te vallen, waarbij het jojo-effect van zoveel andere diëten wordt vermeden.

Reviews (0)

Be the first to write your review !