DETOX Sapkuur

NIET OP VOORRAAD!

7 flesjes per dag! De Uzuma DETOX sapkuur kun je zien als een soort reset-knop voor je lichaam. Onze voedzame sappen geven je alles wat je nodig hebt om je lichaam van binnenuit te herstellen en terug in balans te brengen. Na de Uzuma DETOX Sapkuur kun je er weer volop tegen aan!

€ 61.95
DagenFlesjesPrijs
This product will be sent as %s different parcels with an interval of 2 weeks between them.

Klantenbeoordeling en reviews

Rating(s):  4.5/5 (38)
Bekijk beoordelingen
Lees reviews Beoordeel / schrijf een review
  • Detox.jpg
  • Detox2.jpg
  • Detox3.jpg
  • Detox4.jpg
  • Detox5.jpg
  • Detox6.jpg
  • Detox7.jpg
Beschrijving
Beschrijving
DETOX Sapkuur
Uzuma Flesjes
Inhoud
7 flesjes van 240ml per dag

Smaken
AURA, FUSE, KARMA, VIBE en ZEN

 

Reinig je lichaam met onze DETOX sapkuur

Wat is het?

Het Uzuma DETOX programma is een hoogwaardig, makkelijk te gebruiken voedzaam pakket, dat speciaal ontworpen is om je lichaam te resetten. Veel van de hedendaagse voeding zit vol met gifstoffen en moeilijk verteerbare ingrediënten die in de loop van tijd verantwoordelijk zijn voor aandoeningen zoals een opgeblazen gevoel, moeheid en een gebrek aan energie. Het Uzuma DETOX programma is specifiek gemaakt om je lichaam een rustpauze te geven. Door de slow juice sappen krijgt het lichaam weer volop kans om zich te herstellen en is het gemakkelijker om te verder te gaan met een gezond en vol leven.

Hoe werkt het?

Onze voedzame en makkelijke te verwerken slow juice sappen werken op verschillende manieren. Ten eerste doorbreken ze een cyclus. Het is namelijk gemakkelijk om in de val te lopen van verwerkte, vette en ongezonde voeding; ze zijn lekker en verslavend, maar ze zitten ook vol met schadelijke gifstoffen, toevoegingen en conserveringsmiddelen. Door het Uzuma DETOX programma neutraliseer je al deze producten en krijgt het lichaam de kans zich te herstellen van de constante aanvallen.

Zonder de constante toevoer van moeilijk te verteren voedsel gaat je lichaam aan de slag om met behulp van de voedingsstoffen en antioxidanten uit de Uzuma slow juice sappen zichzelf te gaan herstellen. Het lichaam is hier ook zonder onze detoxsappen toe in staat, maar door de hoge aanvoer van gifstoffen is dit erg lastig. Het Uzuma DETOX programma herstelt de schade snel en gemakkelijk. Je voelt je gezonder en energieker!

Niet alleen het lichaam, maar ook de geest heeft hier veel baat bij. Het Uzuma DETOX programma stelt je in staat om ook je hoofd 'leeg' te maken. Hierdoor ben je beter in staat de juiste keuzes te maken voor een gezonde levensstijl.

Dit alles is mogelijk dankzij onze 100% rauwe, detoxsappen. Slow juice behoudt alle natuurlijke eigenschappen, iets wat je niet kunt zeggen van doorsnee supermarkt sappen. Het lichaam krijgt daarmee alle essentiele voedingsstoffen gevat in een makkelijk te hanteren programma.

Wat je gebruikt

Je gebruikt voor iedere dag 7 flesjes met 5, voor detox geoptimaliseerde, smaken. Dit geeft je lichaam een compleet arsenaal aan voedingsstoffen voor een gezond en uitgebalanceerd leven.

Voor meer informatie over onze detoxsappen, ingrediënten en de gezondheidsvoordelen, bekijk dan onze productpagina en onze pagina met ingrediënten.

Hoeveel dagen moet ik het programma volgen?

Je bepaalt zelf het aantal dagen van het Uzuma DETOX programma. Dat hangt ondermeer af van je wilskracht en van je persoonlijke situatie. We adviseren echter aan om het programma niet langer dan 28 dagen (4 weken) te volgen.

Het mooiste van het Uzuma DETOX programma is dat het niet uit maakt voor hoe lang je het volgt. Je haalt er altijd voordeel uit. Daarom is het mogelijk om al met een korte ontgifting van 3 dagen te beginnen. Vanuit hier kun je besluiten om verder te gaan totdat je tevreden bent met het resultaat. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een veteraan, wij kunnen je daarbij ondersteunen.

Methode

Het uitvoeren van het Uzuma DETOX programma is heel eenvoudig. Drink iedere dag van het programma 7 flesjes Uzuma slow juice sap en tenminste 2 liter water. Drink de 7 flesjes regelmatig, verdeeld over de dag. Hiermee ben je verzekerd dat je lichaam op elk moment van de dag de optimale voeding binnenkrijgt. Wij raden je aan de Uzuma App te gebruiken. Dit is een eenvoudig te hanteren programma app die jou zal vertellen wat je wanneer je welke sap moet drinken. Hiermee verzeker je dat je lichaam op elk moment de optimale voeding ontvangt.

Opmerking: Het is erg belangrijk wanneer je het DETOX programma volgt om tenminste 2 liter water per dag te drinken. Het drinken van water is een essentieel onderdeel van het proces.

TIP: Probeer voor het eerste ‘ontbijtsapje’, 2 glazen water te drinken, dit brengt de stofwisseling op gang, belangrijk bij het detoxen en maakt ook andere systemen in het lichaam wakker.

In tegenstelling tot onze andere programma's vervangt het DETOX programma alle maaltijden en snacks met sap. Er wordt dus geen vast voedsel gegeten.

Haal het meeste uit je Slim Programma: Het gebruiken van de Uzuma App

Als je het meest uit je Slim Programma wil halen, is het belangrijk om onze gratis, speciaal ontworpen Uzuma App te downloaden en te gebruiken. Deze handige App is ontworpen om het beheer van het programma zo simpel mogelijk te maken. Het helpt je herinneren wanneer je je sap en water moet drinken en ook in welke volgorde. Hierdoor ben je in staat gewoon je leven te leiden, terwijl je geniet van de optimale hoeveelheid voedingsstoffen op de juiste momenten.

De Uzuma App is gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS toestellen.

Wat te doen tijdens het DETOX programma

De vrije tijd die je hebt tijdens het programma kun je het beste gebruiken voor rust, ontspanning en reflectie. Door de grote afname van het aantal calorieën, is het niet verstandig om tijdens het Uzuma DETOX programma grote inspanningen te verrichten. Als je toch wilt sporten zijn yoga en andere lichte activiteiten wellicht goede alternatieven. Het Uzuma DETOX programma kan behoorlijk intensief zijn vanwege het gebrek aan vaste maaltijden. Doe dus niet teveel!

Het eindigen van het DETOX programma

Wanneer je klaar bent met het Uzuma DETOX programma is het belangrijk om weer langzaam te beginnen met een licht verteerbare maaltijd en vergeet vooral niet de drinken! Je spijsverteringskanaal heeft rust gehad, dus het is beter om deze niet meteen weer vol aan het werk te zetten. Wij raden aan om dit langzaam en gestaag te doen. Begin bijvoorbeeld met salade's, soep en fruit en daarna pas volgen de proteinen zoals vlees.

Waarom geen gewone sappen?

Simpel gezegd, aan koudgeperste slow juice kan niets anders tippen. In tegenstelling tot slow juice, worden de meeste commerciële sappen niet geproduceerd waarbij het conserveren van voedingsstoffen en de gezondheidswaarden voorop staan. Er worden kosteneffectieve methoden gebruikt, waarbij veel voedingsstoffen en enzymen vernietigd worden. Tevens worden in de commerciële sappen veelal conserveringsmiddelen, suikers en andere toevoegingen gebruikt.

Zelfs 'vers' sap uit de meeste winkels kan niet vergeleken worden met Uzuma slow juice. Bij het maken vers sap in sapmachines worden draaiende messen gebruikt. Dit genereert hitte en heeft een negatieve uitwerking op de verschillende bestanddelen. Bij koudgeperste sappen worden de nieuwste technieken gebruikt om elke druppel sap uit groenten en fruit te persen, zonder de voedingswaarde tekort te doen.

Uzuma levert uitsluitend puur, rauw sap, zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen en boordevol vitaminen. Wat er in het flesje zit is dus 100 procent puur natuur! 1 flesje Uzuma slow juice bevat een voedingswaarde die overeenkomt met het eten van meer dan een kilo groente en fruit!

Veiligheidsopmerkingen

Onze slow juice programma's zijn niet bedoeld als permanente dieetvervangers. Hoewel onze sappen barsten van voedingsstoffen en vitaminen en het Uzuma DETOX Programma niet schadelijk is wanneer het verantwoord gebruikt, heeft je lichaam op de lange termijn toch behoefte aan meer calorieën en vast voedsel. Het Uzuma DETOX programma is dan ook bedoeld als een eerste intensieve stap om je lichaam te resetten.

Na het volgen van het Uzuma DETOX programma, is het mogelijk gezonde voeding te blijven gebruiken door over te stappen op een van de andere Uzuma programma's.

Uzuma STEADY programma: Zodra het streefgewicht bereikt is, kan ons Uzuma STEADY programma helpen om op dit gewicht te blijven. Dit programma is daar speciaal voor ontworpen en mede door een speciale mix van voedzame slow juice, een extra aanvulling op je dagelijkse energiebehoeften. Of je eerst ons Uzuma Slim programma hebt gevolgd, je tevreden bent met je huidige gewicht en dit zo wil houden, of toch nog iets wilt afvallen; ons Uzuma STEADY programma is de perfecte keuze om je daarin te ondersteunen.

Uzuma FIT programma: Niet iedereen wil meteen beginnen met een strak regime of een grote verandering in levensstijl, maar dat wil niet zeggen dat voeding niet belangrijk is. Het Uzuma FIT programma is voor iedereen die een extra krachtige dosis voeding wil toevoegen aan zijn dagelijkse eetgewoonten, zonder deze aan te passen. Met dit programma wordt een hoger niveau van gezondheid en welzijn bevordert.

Reviews (34)
By
(4)

Title : Detox
Comment : Na het detox programma was ik geheel gereinigd en dit voelde ook erg fijn. Even weer helemaal opgefrist.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Goede kickstarter voor een gezondere levensstijl
Comment : 3 dagen een detox programma gevolgd. Het was erg goed vol te houden zonder groot hongergevoel. Hierna is het belangrijk om gezond verder te leven maar het is goed als kickstarter. Een mooi begin. Alle sapjes smaken goed! Jammer van de enorme hoeveelheid plastic van zowel de flesjes als de bezorgingsmethode dus niet milieuvriendelijk.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : smaakt heel goed en ik voel me fantastisch
Comment : De Uzuma Juices zijn erg lekker! doordat er 7 sappen per dag gedronken worden, heb ik nooit een echt honger gevoel. Ook de app met de water reminder erbij is handig omdat ik nogal eens wil vergeten om genoeg water te drinken. Het is nu mn laatste dag en ik voel me gezond en heb weer veel energie
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Detox
Comment : I followed the detox program for 5 days, first two days were hard but after that my body was used to the juices! The delivery was excellent and most of the juices were still frozen.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Sehr Gut!
Comment : Ich hätte nie gedacht, daß das Trinken grüner Säfte das Geheimnis war, um mir zu helfen, die Probleme unter Kontrolle zu bekommen, die ich mit meinen Körpergeruch hatte. Das Detox Programm, das Uzuma anbietet, hat mich zu einem Gläubigen gemacht. Über Jahre hinweg ertrug ich die abfälligen Bemerkungen meiner Angehörigen und Mitarbeiter über die Art, wie ich roch. Ich dachte immer, es sei etwas genetisches, über das ich keine Kontrolle hätte. Doch vor einem Monat begann ich mit dem Programm mit grünem Saft und die Ergebnisse waren erstaunlich. Die Leute haben mich gefragt, ob ich eine andere Seife oder ein neues Eau de Cologne verwende. Danke Uzuma.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : programme detox
Comment : Je ne suis pas un fanatique de la diététique, mais les jus du programme detox m'ont aidé à perdre quelques kilos, à mieux dormir la nuit et à avoir de l'énergie pour pouvoir profiter des moments partagés en famille et entre amis.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : detox uzuma
Comment : J'ai entendu parler de ce programme de jus vert detox par des collègues et j'ai décidé de l'essayer. Ça fait seulement 5 semaines mais je me sens bien et je sens même plus bon. Je suis content d'avoir essayé.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Erg fijn!
Comment : De sapjes van Uzuma hebben mijn lichaam echt een reset gegeven en de smaken bevielen goed! De flesjes kwamen ook nog eens bevroren aan.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Detoxen
Comment : Dit was mijn eerste detox, het niet eten en alleen maar sapjes drinken was wennen in het begin, na 4 dagen moet ik zeggen dat het me makkelijk afging en goed is gegaan.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Best pittig!
Comment : Ondanks dat ik me goed had voorbereid, vond ik de detox vrij zwaar. Vooral de tweede dag was pittig, daarna ging het me goed af. Wel heb ik er een goed gevoel aan over gehouden.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Ces jus sont stupéfiants !
Comment : Je viens d'avoir 40 ans et après avoir eu un mode de vie plutôt déréglé, j'étais paresseux, fatigué en permanence et je pouvais à peine me concentrer au travail. J'ai essayé le programme de jus vert DETOX et j'ai été stupéfait. En seulement trois semaines, j'ai commencé à voir des résultats excellents. Je dors mieux, ma concentration s'est améliorée et je marche deux kilomètres par jour. Je n'ai pas encore atteint mes objectifs, mais avec ce programme j'y arriverai.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Am Anfang ...
Comment : des Detox Programms mochte ich nicht, wie es mich fühlen ließ, denn ich war den ganzen Tag über mürrisch und fühlte mich manchmal sogar leicht schwindlig nach dem Trinken einer der Säfte. Ich bemerkte auch leichte Kopfschmerzen, aber nicht zu stark. Aber nach den ersten paar Tagen gingen die Nebenwirkungen zurück und ich begann zu bemerken, daß die Säfte mir gut taten. Ich begann zu bemerken, daß meine Stimmung sich verbesserte, ich konnte nachts besser schlafen und hatte somit mehr Energie für den Tag. Zudem hab ich bemerkt, daß ich mich seit dem Anfang des Programms einfach nur insgesamt glücklicher fühle. Trotz des gelegentlichen Gefühls, daß ich etwas essen könnte, hatte ich nicht das Gefühl hungrig zu sein, wenn ich es tat und so konnte ich das Gewicht verlieren, das ich wollte.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Ma mère et moi faisons un régime détox ou une cure de jus tous les étés.
Comment : Ma mère et moi faisons un régime détox ou une cure de jus tous les étés. C'est une expérience qui nous relie tout en étant une façon d'être en forme et en pleine santé pour la saison des maillots de bain. Cet été, nous avons suivi cette cure détox de jus verts et nous avons vraiment été satisfaites des résultats. Je pense que nous avons perdu plus de poids avec cette cure détox qu'avec toutes les autres des années passées. Ma mère était vraiment contente de pouvoir rentrer dans un maillot qu'elle n'avait pas porté depuis cinq ans. Je recommande fortement cette cure détox au jus. C'est un bon moyen d'être en pleine santé !
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Works great
Comment : My husband and I tried this package of diet juices for one week. It came with a program that we stayed on. Works great.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : wow!
Comment : Ich bin kein Gesundheitsfanatiker, aber das Programm hat mein Leben verändert. Ich hatte lange ein Problem mit meinem Gewicht und meinen Schlafgewohnheiten. In den letzten paar Jahren schien mein Energieniveau von Tag zu Tag tiefer zu sinken. Ich fühlte mich, als würde ich in eine tiefe Depression rutschen. Dann schlug mir ein Freund vor, ich sollte eine Entgiftung mit Uzuma's grünem Saft versuchen. Und wow! Der Unterschied ist dramatisch. Nach ein paar Wochen mit dem Produkt hellte meine Stimmung sich deutlich auf, ich schlafe besser und ich habe nicht nur die Energie, um meine Arbeit zu erledigen, sondern habe mich jetzt auch bei einem Fitnessstudio angemeldet.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Bon
Comment : Bon régime, et j'ai eu moins de problèmes de sommeil. Mon acuité mentale était augmentée, et j'avais plus d'énergie.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : sehr lecker!!
Comment : Mit dem Detox Programm war ich sehr zufrieden. Ich hatte Angst wegen Geschmack, aber war ich positiv überrascht. Der erste und zweite Tag war ich bisschen hungrig, aber ich glaube das ja normal. Einfach zu Empfehlen..
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(3)

Title : Moeilijk vol te houden
Comment : Alleen maar sapjes drinken is erg moeilijk voor me. Ik hoop dat het makkelijker wordt!
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Fantastisch
Comment : Deze groene, slow juice vastenkuur verdient een medaille! Het is enorm eenvoudig dit programma te volgen en vanwege het geleverde schema, hoef ik mezelf nooit af te vragen wanneer ik sap moet drinken of water. Het liet me realiseren dat ik al vele, vele jaren eet uit verveling, onzekerheid of gewoonte… en niet vanwege honger! Ik volg het nu een week en ben al 3 kilo kwijt. Nou, als dat het niet waard is, dan weet ik het ook niet meer! Mijn doel is om al mijn vrienden en familie over te halen dit programma te volgen!
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Te gek!
Comment : Ik heb na de kuur te hebben gevolgd meer energie en voel me de hele dag vrolijk.
(DETOX Sapkuur)


Report abuseReport abuse