Sapkuur FIT

NIET OP VOORRAAD!

2 Flesjes Uzuma per dag! Met deze hoeveelheid is Uzuma FIT het ideale programma als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Uzuma FIT is een compleet pakket dat een waardevolle aanvulling is van je eetpatroon met essentiële bouwstoffen, waardoor jij je leven kunt leiden zonder jezelf tekort te doen.

€ 79.95
WekenFlesjesPrijs
This product will be sent as %s different parcels with an interval of 2 weeks between them.

Klantenbeoordeling en reviews

Rating(s):  4.5/5 (26)
Bekijk beoordelingen
Lees reviews Beoordeel / schrijf een review
  • schema_NL_fit1.jpg
  • schema_NL_fit2.jpg
  • schema_NL_fit3.jpg
  • schema_NL_fit4.jpg
  • schema_NL_fit5.jpg
  • schema_NL_fit6.jpg
  • schema_NL_fit7.jpg
Beschrijving
Beschrijving
Sapkuur FIT
Uzuma Flesjes
Inhoud
2 flesjes van 240ml per dag

Smaken
RISE, AURA, FUSE, KARMA, VIBE, ZEN en SHINE

 

Gezond en fit leven

Wat is het?

De maatschappij van vandaag bevat een overvloed aan bewerkt en gemanipuleerd voedsel waarin de echte voedingswaarde ontbreekt. Zelfs mensen die zich gezond beschouwen, missen mogelijk nog steeds belangrijke voedingsstoffen. Met dit in gedachten is het Uzuma FIT programma ontworpen. In tegenstelling tot andere programma's verlangt Uzuma FIT niet dat alle maaltijden door sap vervangen worden. Uzuma FIT is een aanvulling op een normaal eetpatroon waarbij gezondheid en welzijn worden bevordert door ervoor te zorgen dat het lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt.

Hoe werkt het?

Het Uzuma FIT programma werkt door de combinatie van onze verse, voedzame slow juice en een uitgebalanceerde levensstijl, waardoor een gezond lichaam en gezonde geest worden bevordert.

Het idee achter het Uzuma FIT programma komt van het feit dat, hoewel de meesten van ons gezond zijn, we niet genoeg voedingsstoffen krijgen om op topvermogen te functioneren. Door de enorme hoeveelheid voedingsstoffen van Uzuma sap aan het dagelijkse voedingspatroon toe te voegen, is het mogelijk de voedingswaarde van de maaltijden aan te vullen, waardoor je verzekerd bent dat jouw lichaam alles krijgt wat het nodig heeft.

Wat krijg je precies?

Het Uzuma FIT programma is verkrijgbaar in wekelijkse pakketten. Je ontvangt voor iedere dag 2 flesjes Uzuma slow juice. Deze sappen bevatten een grote verscheidenheid aan gezonde voedingsstoffen, mineralen, vitaminen en enzymen. Door dit te combineren met het drinken van veel water, kunnen zowel je gezondheid als je algehele welzijn worden gestimuleerd en onderhouden.

Voor meer informatie over onze sappen, ingrediënten en de gezondheidsvoordelen, bekijk dan onze productpagina en onze pagina met ingrediënten.

Hoeveel dagen moet ik het programma volgen?

Je bepaalt helemaal zelf hoe lang je het Uzuma FIT programma wilt volgen. In tegenstelling tot andere programma's, wordt bij Uzuma FIT niet van je verwacht dat je een of meerdere maaltijden door sap vervangt. De enige beslissende factor is dus hoe lang je gezonde voedingsstoffen wilt blijven gebruiken.

Het feit dat er geen maaltijden worden vervangen, maakt het Uzuma FIT programma zeer geschikt voor starters. Dit komt omdat het Uzuma FIT programma werkt als een perfecte aanvulling op jouw levensstijl. Je hoeft dus geen echte veranderingen in je dagelijkse ritme door te voeren. Voeg gewoon de sappen toe aan je standaard eetpatroon, zorg dat je genoeg water drinkt en klaar ben je!

Methode

Het Uzuma FIT programma is een van de eenvoudigste om te volgen. Drink 2 flesjes sap, 2 liter water en drie normale maaltijden per dag.

Het is verstandig om dit over de dag te verspreiden, zodat je lichaam een constante aanvoer krijgt. Voor de beste resultaten, raden we sterk aan het Fit programma te volgen in samenwerking met het gebruik van de Uzuma App. Deze App zal je vertellen welk sap je op welk moment moet drinken voor een optimale werking.

Wanneer je een Uzuma programma volgt, is het belangrijk tenminste 2 liter water per dag te drinken. Ons lichaam vertrouwt enorm op water en gebruikt het voor diverse lichaamsfuncties. Een tekort kan de efficiëntie van je lichaam vertragen en ervoor zorgen dat de voedingsstoffen niet volledig worden benut.

Haal het meeste uit het Fit Programma: Het gebruiken van de Uzuma App

Als je het meeste uit je Fit programma wil halen, is het belangrijk om onze gratis, speciaal ontworpen Uzuma App te downloaden en te gebruiken. Deze handige App is ontworpen om het beheer van het programma zo simpel mogelijk te maken. Het helpt je herinneren wanneer je je sap en water moet drinken en je maaltijden moet eten en ook in welke volgorde. Hierdoor ben je in staat gewoon je leven te leiden, terwijl je de optimale hoeveelheid voedingsstoffen op de juiste tijden krijgt.

De Uzuma App is gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS toestellen.

Wat te doen tijdens het FIT programma

Het Uzuma FIT programma vereist geen aanzienlijke veranderingen in je levensstijl. Het programma zorgt ervoor dat je essentiële bouwstoffen binnenkrijgt. Ongeacht je levenswijze, Uzuma FIT ondersteunt je daarbij!

Waarom geen gewone sappen?

Simpel gezegd, aan koudgeperste slow juice kan niets anders tippen. In tegenstelling tot slow juice, worden de meeste commerciële sappen niet geproduceerd waarbij het conserveren van voedingsstoffen en de gezondheidswaarden voorop staan. Er worden kosteneffectieve methoden gebruikt, waarbij veel voedingsstoffen en enzymen vernietigd worden. Tevens worden in de commerciële sappen veelal conserveringsmiddelen, suikers en andere toevoegingen gebruikt.

Zelfs 'vers' sap uit de meeste winkels kan niet vergeleken worden met Uzuma slow juice. Bij het maken vers sap in sapmachines worden draaiende messen gebruikt. Dit genereert hitte en heeft een negatieve uitwerking op de verschillende bestanddelen. Bij koudgeperste sappen worden de nieuwste technieken gebruikt om elke druppel sap uit groenten en fruit te persen, zonder de voedingswaarde tekort te doen.

Van Uzuma krijg je uitsluitend puur, rauw sap, zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen en zit boordevol vitaminen. Wat er in het flesje zit is dus 100 procent puur natuur! 1 flesje Uzuma slow juice bevat een voedingswaarde die overeenkomt met het eten van meer dan een kilo groente en fruit!

Veiligheidsopmerkingen

Onze slow juice programma's zijn niet bedoeld als dieetvervangers. Het Uzuma FIT programma is bedoeld als aanvulling op een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

Als het FIT programma niet aan je behoeften voldoet, waarom overweeg je dan niet een van onze andere 2 Uzuma programma's?

SLIM programma: Ons SLIM programma is speciaal ontworpen om mensen met overgewicht te helpen hun overtollige kilo's kwijt te raken op een snelle, gezonde en veilige manier! De hoge voedingswaarde en lage inname van calorieën zullen de kilo's in een mum van tijd laten wegsmelten!

STEADY programma: Zodra het streefgewicht bereikt is, kan ons STEADY programma helpen om op dit gewicht te blijven. Dit programma is daar speciaal voor ontworpen en mede door een speciale mix van voedzame slow juice, een extra aanvulling op je dagelijkse energiebehoeften. Of je eerst ons SLIM programma hebt gevolgd, je tevreden bent met je huidige gewicht en dit zo wil houden, of toch nog iets wilt afvallen; ons STEADY programma is de perfecte keuze om je daarin te ondersteunen.

Reviews (26)
By
(5)

Title : Heerlijk
Comment : Ik kan niet anders zeggen dat de drankjes me heel goed bevallen zijn! Ik keek er tegen op maar ze smaken heerlijk!
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Fit program Uzuma
Comment : Pure vegetable and fruit juices in a bottle! I had much more energy after this program :)
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : 2 weken fit
Comment : Leuke flesjes en lekker van smaak, vond ze allemaal wel lekker. Zou het graag nog een keer bestellen. Ik moet zeggen dat ik er best vol van zat, had ik niet verwacht!
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : fit programme
Comment : J'ai pris un jus naturel avec de l'ananas, des carottes et du jus d'orange pour le petit déjeuner un matin et un autre avec du melon, des carottes et de la mangue le lendemain. Le troisième jour, mon partenaire était prêt à essayer le programme de jus vert fit. Nous le suivons ensemble depuis deux mois maintenant. Nous avons bien plus d'énergie, nous dormons mieux et nous sommes motivés plus que jamais à être et rester en forme en buvant ces excellents jus.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Uzuma fit
Comment : Lekkere sapjes en je proeft ook dat er heel veel groente en fruit inzitten. Voor herhaling vatbaar!
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Lekker tussendoortje!
Comment : Ik heb afgelopen week het programma fit bewandeld. Voor mij was het toch een welkome toevoeging op mijn toch al gestructureerde maaltijden. Het was voor mij dat extra shot aan vitamines en mijn groentes en fruit. Kortom ik ben zeer te spreken over de drankjes.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : délicieux!
Comment : Tout ce que j'ai à faire, c'est de boire deux jus délicieux par jour pour améliorer ma forme et mon énergie. UPS a livré directement chez moi assez de jus pour tenir 2 semaines. Je dors beaucoup mieux la nuit et je suis plein d'énergie la journée.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Ich werde definitiv mit dem Programm weitermachen.
Comment : Seit ich das Fit Programm mache, sind mir nur gute Dinge aufgefallen und mit dem mitgelieferten Zeitplan ist es super einfach und die Säfte sind sehr lecker. Eigentlich mag ich jeden einzelnen Saft aus dem Paket, was bei anderen Programmen, die ich in der Vergangenheit versucht hatte, nicht der Fall war. Nicht nur, daß die Säfte gut schmecken, sondern sie riechen auch toll und hinterlassen einen angenehmen Nachgeschmack. Normalerweise mag ich keine Getränke, die Fruchtfleisch enthalten, aber die meisten der Säfte enthalten nur ein wenig und dann macht der Geschmack es wieder wett, auch bei denen, die mehr enthalten, daher sind sie trotzdem leicht zu trinken. Ich werde definitiv mit dem Programm weitermachen.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Oudere mensen
Comment : Het lijkt mij erg goed als men dit aan mensen in verzorgingstehuizen of andere instellingen gaat geven. Zo weet je of de mensen 'genoeg' gezonde vitaminen binnen krijgen. Ik (nog niet zo oud) vind het erg goed smaken en zeer makkelijk in gebruik. Mijn ouders gaan dit ook gebruiken en die zijn op leeftijd. Succes en blijf bestaan.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Sientje P.
Comment : Sinds mijn bevallingen, zijn mijn hormonen helemaal op hol geslagen. Ik ben meer gevoelig, meer reactief en zelfs meer opvliegend. Sinds ik begonnen ben met het Fit programma heb ik een enorm verschil gemerkt in de manier waarop mijn lichaam voelt. Het lijkt net alsof mijn hormonen "gereset" zijn of zo. Ik heb een betere bui, voel me meer alert, heb meer geduld en zelfs meer energie.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Erg makkelijk
Comment : Het FIT programma maakt het enorm eenvoudig om een sapkuur vol te houden! 2 flesje per dag erbij en je hebt alles binnen om je gezond te houden
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(3)

Title : Uzuma fit
Comment : Je suis passé au programme Fit, après avoir fini les programmes Slim et Steady. Dans le programme Fit, vous ne buvez que deux boissons par jour. Je ne vais pas vous mentir, boire plus me manque ! Ma boisson préférée est la Fuse, avec des carottes, des pommes, du céleri, des concombres, des betteraves et du citron vert. C'est tellement savoureux. Je recommande fortement ce programme de jus à tous ceux qui veulent perdre quelques kilos et retrouver la forme. Les bienfaits pour la santé sont étonnants. On commence rapidement à réaliser tout ce dont on manquait une fois qu'on essaye ce programme.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Gewoon goed
Comment : UPS bracht mij een mooi pakketje, geïsoleerd in een kleine koelbox die de sappen koud en bevroren hield. Er zijn zeven verschillende smaken van groene slow juice en ze smaken allemaal vers en gezond. De fabrikant maakt het eenvoudig om op het juiste pad te blijven, dus je weet precies wanneer je welk sap moet drinken en wanneer water. Ik ben een tevreden klant voor het leven!
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Goede overstap van het Steady
Comment : Fit is een goed programma voor als je reeds wat gewicht hebt verloren en dat zo wilt houden. Het hielp me bij de overstap van het steady programma terug naar het reguliere maaltijdschema.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Makkelijk te volgen.
Comment : Makkelijk te volgen. Een goed assortiment aan sapjes. Inclusief een volledige instructie, die simpel en ondubbelzinnig is.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Sleeping great
Comment : Hadn't been sleeping well and my energy level seemed to be dropping by the day. Drank the juices on the Fit program for a few weeks and now I'm more energetic and sleeping great.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Better sleep
Comment : My boss had been complaining about my lack of focus. I knew it was because of my hormonal issues. Tried the Fit program and my work improved tremendously, I sleep better and have tons more energy.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Great!
Comment : Wish someone had told me about the Fit program years ago. Have been drinking the juices for 6 weeks and I look and feel like a different person.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Merci à vous Uzuma pour ces jus énergisants.
Comment : Merci à vous Uzuma pour ces jus énergisants. Avec mon mari, nous avons décidé de boire les jus ensemble pour être en meilleure santé. Je ne peux plus imaginer ma vie sans maintenant. Nous sentons que nos organismes sont bien plus plein d'énergie et de vie. Nous avons 5 petits-enfants et nous avions vraiment du mal à les suivre. Nous aimons les emmener en voyage et quelques semaines après avoir inclus les jus dans notre alimentation, nous tenons bien plus longtemps qu'avant. Alors merci de la part de Grand-mère, Grand-père et des petits-enfants.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : ich fühle mich besser und glücklicher
Comment : Die Säfte in dem Fit Programm sehen zwar in Farbe nicht unbedingt ansprechend aus, schmecken aber prima und haben mir nur Gutes getan, seit ich angefangen habe sie zu trinken. Ich liebe es, daß die Säfte eine Vielzahl von Gemüse und Obst enthalten, so daß jeder einen anderen Geschmack hat, so daß ich es nicht müde werde, jeden Tag die gleiche Sache zu trinken. Weil sie so toll schmecken, ist es leicht, sie anderen weniger gesunden Snacks vorzuziehen und ich fühle mich besser und glücklicher. Ich finde es auch ganz einfach den Zeitplan einzuhalten und er macht es einfacher, dem Programm zu folgen.
(Sapkuur FIT)


Report abuseReport abuse