SLIM Combinatie kuur

NIET OP VOORRAAD!

De Uzuma Combinatie SLIM kuur met onze slowjuices en Mangata afslankthee is jouw volledige pakket voor gewichtsverlies. Het bevat alles wat je nodig hebt om snel, veilig en verantwoord af te vallen.

€ 69.95
DagenFlesjesPrijs
This product will be sent as %s different parcels with an interval of 2 weeks between them.

Klantenbeoordeling en reviews

Nog geen reviews geplaatst
Beoordeel / schrijf een review
  • Slim.jpg
  • Slim2.jpg
  • Slim3.jpg
  • Slim4.jpg
  • Slim5.jpg
  • Slim6.jpg
  • Slim7.jpg
Beschrijving
Beschrijving

Snel en gezond afvallen

De Uzuma Combinatie SLIM kuur is de beste, veiligste en effectiefste manier om gewicht te verliezen met slowjuices. Bij dit pakket ontvang je onze voedingsrijke, koudgeperste sappen. Ook zit er Uzuma Mangata afslankthee in. Alles dus in een praktisch pakket. Breng gezond gewichtsverlies op gang met Uzuma en bied je lichaam de beste voedingsstoffen, terwijl de kilo’s eraf vliegen!

Hoe werkt het? 

De Uzuma Combinatie SLIM Kuur is een voedingsrijk, caloriearm pakket. Het is samengesteld om je op een vlugge en veilige manier te helpen met afvallen. Ook vermindert het een opgeblazen gevoel. Uzuma SLIM is eenvoudig en ongecompliceerd. Het bestaat uit de beste voedingsstoffen, weinig calorieën en een hoog watergehalte. Zo reinigt je lichaam zichzelf en verbrandt het meer calorieën dan je consumeert. En dat alles terwijl de voedingswaarde op een gezond peil wordt gehouden. Het draagt bij aan vlot gewichtsverlies, waardoor de kilo’s er snel en gemakkelijk afvliegen!

Goed gehydrateerd blijven is belangrijk als je succes wilt hebben met afvallen. Als je niet genoeg vloeistoffen binnenkrijgt, heeft dat een remmend effect op je lichamelijke efficiëntie. Hierdoor kunnen voedingsstoffen niet volledig benut worden. Het is belangrijk dat je gedurende de Combinatie Slim Kuur minstens 1,5 liter water drinkt, gelijkmatig verdeeld over de dag. Doe dit naast de Uzuma SLIM sappen en de Mangata thee.

Wat krijg je? 

Je ontvangt 7 flesjes slow juice voor elke dag van je afslankregime. Van elke smaak krijg je er één, zo profiteer je van het complete spectrum aan sappen en hun krachtige gezondheidsvoordelen. Het Uzuma Combinatie SLIM Programma voorziet je van hoogwaardige voeding en een beperkte calorie-inname gedurende de dagen juicen. Daarnaast ontvang je 1 zakje Mangata Slim thee (100 gram) voor het beste resultaat. 

Wil je meer informatie over de sappen en de gezondheidsvoordelen van de betreffende ingrediënten? Bekijk de producten en hun ingrediënten op onze website.

Hoe val je af met de Uzuma Combinatie Slim Kuur? 

Afvallen met de Uzuma Combinatie SLIM Kuur is hoogst eenvoudig. Elk van de drie dagen consumeer je 7 flesjes sap, 3 koppen Mangata thee en minstens 1,5 liter water. Drink met regelmatige tussenpozen verspreid over de dag voor de beste resultaten. Bij voorkeur in de ochtend, middag en avond.

Het draait bij de Uzuma Combinatie SLIM kuur om het volledig vervangen van alle maaltijden en snacks door sap. Dat is in tegenstelling tot andere afslankprogramma’s. Er komt dus geen eten aan te pas tijdens het afvallen.

Extra tip: Als je 2 glazen water drinkt voordat je je eerste “ontbijtsap” neemt, brengt dit je metabolisme op gang, wat helpt bij het afvallen. Tevens ontwaakt het je andere lichaamssystemen.

Wat te doen tijdens de Slim Kuur

Afvallen met dit programma betekent een flinke afname in je calorie-inname. Het is daarom verstandig om geen zware inspanningen te verrichten gedurende de kuur. Mocht je toch lichaamsbeweging willen doen, overweeg dan alleen lichtere activiteiten, zoals yoga. Het Uzuma Combinatie SLIM programma kan vrij intensief zijn. Houd het dus eenvoudig en ga niet te ver!

Waarom geen normale sappen of thee? 

Veel commerciële sappen zijn niet gemaakt met de gezondheid in het achterhoofd en behouden hun voedingswaarde niet. Ze worden vaak vervaardigd met kostenefficiënte technieken. Denk aan extractie met draaiende messen en hitte-pasteurisatie. Dit vernietigt veel voedingsstoffen en enzymen in het sap. Daarbij komt dat veel andere sappen conserveermiddelen, extra suiker en additieven bevatten.

De Uzuma slowjuices zijn een compleet ander verhaal. We streven ernaar de kracht van natuurlijke ingrediënten te behouden. Daarbij concentreren we ze in hun zuiverste vorm. Zo bevat de Uzuma Mangata afslankthee groene thee, gember en citroengras. De voordelen van deze ingrediënten zijn gecombineerd voor optimaal gewichtsverlies. En de thee gaat daarmee perfect samen met de Uzuma SLIM slowjuices!

Veiligheidsaanwijzingen 

De Uzuma slow juice programma’s zijn niet bedoeld als langdurig of permanent alternatief. Onze juices zitten barstensvol gezonde nutriënten en het SLIM programma is niet schadelijk bij verantwoord gebruik. Toch heb je op de lange termijn meer calorieën en vast voedsel nodig. Ons SLIM programma is bedoeld als intensieve stimulans om af te vallen.

Na de Combinatie SLIM kuur, kun je voor behoud van je gezondheid overstappen op een van onze andere Uzuma programma’s.

Als de Combinatie SLIM kuur niet aan je behoeften voldoet, waarom overweeg je dan niet een van onze andere Uzuma programma's?

SLIM programma: Ons SLIM programma is speciaal ontworpen om mensen met overgewicht te helpen hun overtollige kilo's kwijt te raken op een snelle, gezonde en veilige manier! De hoge voedingswaarde en lage inname van calorieën zullen de kilo's in een mum van tijd laten wegsmelten!

DETOX programma: De Uzuma DETOX sapkuur kun je zien als een soort reset-knop voor je lichaam. Onze voedzame sappen geven je alles wat je nodig hebt om je lichaam van binnenuit te herstellen en terug in balans te brengen. Na de Uzuma DETOX Sapkuur kun je er weer volop tegen aan!

FIT programma: Niet iedereen wil meteen beginnen met een strak regime of een grote verandering in levensstijl, maar dat wil niet zeggen dat voeding niet belangrijk is. Het Uzuma FIT programma is voor iedereen die een extra krachtige dosis voeding wil toevoegen aan zijn dagelijkse eetgewoonten, zonder deze aan te passen. Met dit programma wordt een hoger niveau van gezondheid en welzijn bevordert.

STEADY programma: Uzuma STEADY is ontwikkeld voor mensen die hun huidige gewicht willen behouden of tot 3 kilo willen afvallen. De combinatie van voedingsstoffen, gestage inname van calorieën en gezonde maaltijden helpen jou op gewicht te blijven of af te vallen, waarbij het jojo-effect van zoveel andere diëten wordt vermeden.

Reviews (0)

Be the first to write your review !