Sapkuur SLIM

NIET OP VOORRAAD!

Ons Uzuma Slim Programma is speciaal ontwikkeld voor personen die veilig en snel gewicht willen verliezen. Wij leveren jou 7 flessen, voedzame, diverse slow juices voor elke dag van het programma, maar ook onze, speciaal ontwikkelde, Uzuma App om je te helpen vol te houden. Gecombineerd met het verlangen om af te vallen, zal Uzuma Slim de kilo's laten wegsmelten.

€ 59.95
DagenFlesjesPrijs
This product will be sent as %s different parcels with an interval of 2 weeks between them.

Klantenbeoordeling en reviews

Rating(s):  4.5/5 (58)
Bekijk beoordelingen
Lees reviews Beoordeel / schrijf een review
  • Slim.jpg
  • Slim2.jpg
  • Slim3.jpg
  • Slim4.jpg
  • Slim5.jpg
  • Slim6.jpg
  • Slim7.jpg
Beschrijving
Beschrijving
Sapkuur SLIM
Uzuma Flesjes
Inhoud
7 flesjes van 240ml per dag

Smaken
RISE, AURA, FUSE, KARMA, VIBE, ZEN en SHINE

 

Snel en gezond afvallen

Wat is het?

Ons Uzuma SLIM programma is een voedzaam, caloriearm pakket, dat speciaal ontwikkeld is om op een veilige en snelle manier gewicht te verliezen. De unieke mix van groenten en fruit in onze slow juices, geven je lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitaminen terwijl het aantal calorieën, vet en koolhydraten aanzienlijk wordt verminderd. Met dit volledig natuurlijke, 100% rauw sap programma, verdwijnen overtollige kilo's in rap tempo en wordt een gezonde levensstijl bevorderd, zonder vervelende hongergevoelens.

Hoe werkt het?

Het concept achter het Uzuma SLIM programma is simpel. De combinatie van natuurlijke voeding, weinig calorieën en veel water, zorgt dat het lichaam zichzelf reinigt en meer calorieën verbrandt dan er binnenkomen. Daarnaast krijg je een gezonde hoeveelheid voedingsstoffen en vitaminen binnen die het afvalproces ondersteunen.

Uzuma slow juice is 100% rauw, koudgeperst sap. Dit betekent dat de natuurlijke ingrediënten, enzymen en andere voedingsstoffen intact blijven. Dat is iets wat bij standaard sap vaak niet het geval is. Uzuma slow juice geeft het lichaam een 'boost' van voedingsstoffen, waarin alle bouwstenen voor een goede gezondheid en welzijn zijn opgenomen. Daarnaast zal het gebruik van slow juice en water tijdens het SLIM programma een reinigend effect op het lichaam hebben. Dat betekent dat naast een optimale voeding het lichaam zich ook van gifstoffen ontdoet. Het SLIM programma, de perfecte combinatie om af te vallen.

Wat gebruik je?

Je gebruikt voor iedere dag 7 flesjes, van iedere smaak één. Hiermee krijg je een volledig scala van onze sappen waarin alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen zijn opgenomen. Een ‘supervoeding’ gecombineerd met weinig calorieën.

Voor meer informatie over onze sappen, ingrediënten en de gezondheidsvoordelen, bekijk dan onze productpagina en onze pagina met ingrediënten.

Hoeveel dagen moet ik het programma volgen?

Je bepaalt zelf het aantal dagen van het Uzuma SLIM programma. Dat hangt ondermeer af van je wilskracht en van je persoonlijke situatie. Je kan het programma net zolang volgen tot het gestelde streefgewicht bereikt is. We adviseren echter aan om het programma niet langer dan 18 dagen te volgen.

Methode

Het uitvoeren van het Slim Programma is super eenvoudig. Tijdens elke dag van het programma drink je 7 flessen Uzuma sap en tenminste 2 liter water. Het beste drink je dit regelmatig verdeeld over de dag. Voor de beste resultaten raden we je sterk aan de Uzuma App te gebruiken, een eenvoudig te hanteren programma management app die jou zal vertellen wat je wanneer moet drinken. Hiermee verzeker je dat je lichaam op elk moment de optimale voeding ontvangt.

Opmerking: Het is extreem belangrijk om tenminste 2 liter water per dag te drinken, in aanvulling op de sappen, wanneer je het Slim Programma ondergaat. Het drinken van water is een essentieel onderdeel van het afvalproces. Een extra tip: Probeer 2 glazen water te drinken voor je eerste "Ontbijtsap", omdat dit je stofwisseling aanjaagt. Dit helpt bij het afvallen en maakt ook andere systemen in het lichaam wakker.

In tegenstelling tot onze andere programma's, zal je tijdens het Slim Programma al je maaltijden en snacks met sap vervangen. Er wordt geen voedsel gegeten.

Haal het meeste uit je Slim Programma: Het gebruiken van de Uzuma App

Als je het meest uit je Slim Programma wil halen, is het belangrijk om onze gratis, speciaal ontworpen Uzuma App te downloaden en te gebruiken. Deze handige App is ontworpen om het beheer van het programma zo simpel mogelijk te maken. Het helpt je herinneren wanneer je je sap en water moet drinken en ook in welke volgorde. Hierdoor ben je in staat gewoon je leven te leiden, terwijl je geniet van de optimale hoeveelheid voedingsstoffen op de juiste momenten.

De Uzuma App is gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS toestellen.

Wat te doen tijdens het Slim programma

Door de grote afname van het aantal calorieën, is het niet verstandig om tijdens het Uzuma SLIM programma grote inspanningen te verrichten. Als je toch wilt sporten zijn yoga en andere lichte activiteiten wellicht goede alternatieven. Het Uzuma SLIM programma kan behoorlijk intensief zijn vanwege het gebrek aan vaste maaltijden. Doe dus niet teveel!

Waarom geen gewone sappen?

Simpel gezegd, aan koudgeperste slow juice kan niets anders tippen. In tegenstelling tot slow juice, worden de meeste commerciële sappen geproduceerd waarbij het conserveren van voedingsstoffen en de gezondheidswaarden niet voorop staan. Er worden kosteneffectieve methoden gebruikt, waarbij veel voedingsstoffen en enzymen vernietigd worden. Tevens worden in de commerciële sappen veelal conserveringsmiddelen, suikers en andere toevoegingen gebruikt.

Zelfs 'vers' sap uit de meeste winkels kan niet vergeleken worden met Uzuma slow juice. Bij het maken vers sap in sapmachines worden draaiende messen gebruikt. Dit genereert hitte en heeft een negatieve uitwerking op de verschillende bestanddelen. Bij koudgeperste sappen worden de nieuwste technieken gebruikt om elke druppel sap uit groenten en fruit te persen, zonder de voedingswaarde tekort te doen.

Van Uzuma krijg je uitsluitend puur, rauw sap, zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen en boordevol vitaminen. Wat er in het flesje zit is dus 100 procent puur natuur! 1 flesje Uzuma slow juice bevat een voedingswaarde die overeenkomt met het eten van meer dan een kilo groente en fruit!

Veiligheidsopmerkingen

Onze slow juice programma's zijn niet bedoeld als permanente dieetvervangers. Hoewel onze sappen barsten van voedingsstoffen en vitaminen en het Uzuma SLIM Programma niet schadelijk is wanneer het verantwoord gebruikt, heeft je lichaam op de lange termijn toch behoefte aan meer calorieën en vast voedsel. Het Uzuma SLIM programma is dan ook bedoeld als een eerste intensieve stap om af te vallen.

Na het volgen van het SLIM programma, is het mogelijk gezonde voeding te blijven consumeren door over te stappen op een van de volgende Uzuma programma's.

STEADY programma: Zodra het streefgewicht bereikt is, kan ons STEADY programma helpen om op dit gewicht te blijven. Dit programma is daar speciaal voor ontworpen en mede door een speciale mix van voedzame slow juice, een extra aanvulling op je dagelijkse energiebehoeften. Of je eerst ons Slim programma hebt gevolgd, je tevreden bent met je huidige gewicht en dit zo wil houden, of toch nog iets wilt afvallen; ons STEADY programma is de perfecte keuze om je daarin te ondersteunen.

FIT programma: Niet iedereen wil meteen beginnen met een strak regime of een grote verandering in levensstijl, maar dat wil niet zeggen dat voeding niet belangrijk is. Het Uzuma FIT programma is voor iedereen die een extra krachtige dosis voeding wil toevoegen aan zijn dagelijkse eetgewoonten, zonder deze aan te passen. Met dit programma wordt een hoger niveau van gezondheid en welzijn bevordert.

Reviews (43)
By
(4)

Title : Wauw
Comment : De sapjes kwamen netjes, bevroren aan in een pakket en toen kon het avontuur beginnen. In het begin moest ik erg wennen aan de sapjes maar de tweede dag smaakten ze zelfs lekker! De kuur ging erg goed maar is wel aan te raden om door de weeks te doen. Wij hadden wat eetafspraken staan bij vrienden wat het wat lastig maakte voor mij. Ik had een stuk meer energie en er is ook zichtbaar wat af. Ik vond het vooral bijzonder om te merken dat de sapjes mij zo'n goed en vol gevoel gaven. Op naar steady of misschien fit?
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Perfect!
Comment : Voor 5 dagen het programma besteld. Stiekem zag ik er erg tegenop...5 dagen alleen maar drinken. Maar het is me uitstekend bevallen.De smaken zijn alle 7 heerlijk. Het voelt luxe; al die gezonde lekkere sapjes zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Ik heb geen energie dip gehad maar heb wel iets meer tussendoor gedronken dan aangegeven. Ook groene thee. Het lukte me ook om 2keer een half uurtje rustig te gaan hardlopen. Heb gewoon gewerkt en andere activiteiten kunnen doen Voel me nu energiek. Ik ga dit zeker nog eens doen! Oh en natuurlijk heel fijn: 4.5kg minder op de weegschaal! 1 puntje van aandacht: merk nu op mijn laatste dag dat er 2 smaken missen en er 2 dubbel zijn. Voor mij geen probleem want ik vind ze allemaal lekker.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Eenvoudig, lekkere sapjes & goede resultaten
Comment : De communicatie met Uzuma was zeer prettig & efficient. Voordat ik begon was er nog wel wat verwarring over het programma. Je krijgt namelijk een folder waarin de dagen van de week staan en welk sapje je op welke tijd moet nemen. Uzuma heeft deze programma's ontworpen met het idee dat iedereen altijd op maandag begint. Ik begon niet op een maandag maar op een woensdag en had ze dit laten weten van te voren. Vandaar dat ik dacht dat ik voor de eerste dag de "woensdag" programma aan kon houden maar dit was niet het geval. Makkelijker zou dus zijn als ze gewoon een folder mee geven met "dag 1" "dag 2", etc ipv de week namen. Maar dankzij de snelle communicatie van Uzuma was dit snel opgelost. De sapjes kwamen bevroren aan en waren zelfs na een dag in de koelkast nog bevroren, ik moest ze dus echt een uur voordat ik ze wou drinken uit de koelkast halen omdat er anders nog ijs in zat. Ik heb 5 dagen dit programma gevolgd en ben er zeer tevreden mee. Alle sapjes waren lekker en het was heel erg makkelijk (zonder hongergevoel) vol te houden. Ik ben er blijvend 3 kilo mee afgevallen en zou het zeker aan raden voor iedereen die een gezonde "kickstart" wil. Als dit programma nou ook nog een stuk milieuvriendelijker was (ipv in piepschuim verzonden & ontzettend veel plastic flesjes die weg gegooid worden) was het helemaal perfect.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(2)

Title : vraiment pas bon au niveau du gout
Comment : tres déçue, vraiment pas bon le jus karma m'a rendu malade et j'ai vomi... bref de plus grosse sensation de faim très grosse j'ai essayé deux jours c'est juste pas possible pour moi...c'est loin d'être délicieux ...OK c'est pas cher mais c'est limite imbuvable...
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : bien fonctionné
Comment : Ce régime a bien fonctionné, j'ai pu conserver le poids perdu, après avoir arrêté le programme de jus.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Top
Comment : Ik heb wel eens eerder een 3daagse kuur gedaan die beviel me niet. Sapjes waren ook niet top. Dit waren fijne sapjes en goed vol te houden 3 dagen. Ik had geen hongergevoel. Ik miste op een gegeven moment wel iets om te kauwen. De 2e dag was het zwaarst toen had ik flinke hoofdpijn. Dat was de volgende ochtend over. Volgende maand ga ik deze kuur weer doen. Ik ben er erg enthousiast over goed vol te houden ook.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(2)

Title : Uzuma SLIM
Comment : Ik heb 3 dagen Uzuma SLIM achter de rug. het resultaat is er, 3 kilo afgevallen. Maar hoe langer je het gebruikt, hoe meer het gaat tegen staan. Ik vind sommige smaken echt niet lekker dus zal niet snel opnieuw een kuur doen.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(2)

Title : Niet volgehouden, wel resultaat
Comment : Dag 1 enthousiast en vol goede moed begonnen. Eerste sapje best lekker, 2e ging ook prima maar bij de 4e (karma) ging het mis. Ik vond deze zo vies dat ik het bijna niet weg kreeg. Toch doorgezet maar de rest van de dag misselijk. Sapje 5 nog genomen maar daarna alleen nog maar misselijk geweest. Sapje 6 en 7 niet meer genomen, niks meer genomen. Voelde mij ziek en misselijk. Volgende dag wel 1,5 kilo eraf! Geen sapjes meer genomen (2dagen weggegooid). Geen trek meer en als ik de sapjes alleen maar zag draaide mijn maag om. Nooit meer! Ben wel heel bewust gezond gaan eten en er is al 3 kilo af. En als ik weer trek krijg denk aan die vreselijke sapjes en ik blijf op het rechte pad! Dus wel resultaat!!
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : YES I COULD!
Comment : Hallo misschien toekomstige Uzuma gebruiker. Ik ga er tenminste vanuit dat u daarom deze recensie leest. Ik bekijk het even vanuit mijn eigen perspectief waarom ik meestal recensies lees. Even voor de duidelijkheid ik ben niet ingehuurd, ik ben geen computer en wordt helaas niet betaald om deze recensie te schrijven. Ik ben dus waarschijnlijk net zo iemand zoals u. Maar dat terzijde… U wilt waarschijnlijk weten wat ik vond van het product. De hele korte versie staat onderop daar kunt u heen scrollen bij weinig tot geen tijd. Voor de langere korte versie blijft u gewoon doorlezen. De rede dat ik begon met juicen was voor mij, mijn toch vaak ongezonde snelle manier van eten tot me nemen even te doorbreken. Wil niet zeggen dat ik alleen maar patat, chips en pizza´s eet, maar voornamelijk hier en daar een ontbijtje overslaan, af en toe een glaasje alcohol teveel, en niet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid gezonde groenten en fruit tot me nemen en ok… af en toe dan toch een sausje met een beetje patat. Heerlijk! Ik ben overigens 29 jaar en 5 maanden en wil voor mijn 30ste een wasbordje! (die ik al probeer te kweken van mijn 15 jaar en 5 maanden) Ik wilde afvallen en gezonder het leven door daarom besloot ik tweemaal eerder te gaan juicen. Heb een prachtige makkelijk schoon te maken slowjuicer in de kast staan. Veel gebruikt maar al met al nog steeds te weinig tijd om creatief me te verdiepen in het bereidden van juices waarvan ik de ingredienten haal tijdens boodschappen voor de eerste twede en derde dag nadat ik uit mijn werk kom, wel vers moet zijn, tevens goed te combineren nadat ik ’s ochtends blablabla….you get my point. Om de derde keer te gaan juicen MOEST het makkelijker. Toen vertelde een vriendin van mij over UZUMA. Dit moest het zijn. Nadat ik alle informatie op de site had gelezen en had overwogen of de prijs het waard was besloot ik mijn gezondheid voorop te stellen en had ik gekozen voor UZUMA SLIM. Dan maar wat minder bier in de kroeg! Ik ga altijd voor alles of niets en wilde er dus vol voor gaan. 7 flesjes per dag, het is wat veel maar het vulde daarom vaak mijn maag en het deed me niet denken aan het gevoel helemaal niet te mogen eten. Wat voor mij zorgde voor een hele flinke duw in de rug bij de 10 daagse kuur. Ik liet het bij mij op het werk bezorgen want daar hebben ze een grote vriezer. Handig! Ik nam dus geen eten mee naar werk waar ik toch al zo een 12 uur per dag zat. Ik nam eten mee naar huis en ontbijt voor de volgende ochtend. Mentaal voorbereidden: alle etentjes afzeggen, slecht eten uit huis, netflix abbonetmentje aanschaffen (werk eigenlijk voor netflix dit is een netflix recensie.) grapje toch! ;) En toen toch echt begonnen Vooral dag een twee en drie zijn zwaar. Vier wordt ietsjes makkelijker en daarna werd ik zo trots dat het me veel minder moeite kosten. Wat trouwens bijna een valkuil werd omdat ik vond dat ik het bij dag 7 het zo goed deed dat ik best weer eens iets mocht eten. NIET DOEN DUS!!! SUPERZONDE!!! Na dag vier begon ik de verschillen te merken. Gewichtsafname overigens nog niet. Wat mij het meest hielp waren de vele afwisselende smaken die worden aangeboden. Het werd daardoor niet eentonig en voorspellend. Ik heb het volgehouden. YEAH!! 10 dagen. Had me niet gewogen, heb me niet gewogen wilde gewoon zien dat ik dunner werd. Niet in kilo’s maar in optisch geluk! (Kan voor sommige mensen zeker wel een motiverende factor zijn maar ik vond een digitale weegschaal eigenlijk belachelijk veel te duur. ) Het was dus gelukt en dan vooral omdat ik niet zelf elke keer boodschappen moest doen alles klaar moest maken maar dat alles al voor me gedaan was, dat het lekker was, dat ik me mentaal volledig op het toch al zware proces kon focussen, and I did dit. Het geld was het zeker waard. De service was top de sapjes lekker tevens de hoeveelheid. Ik neem ze nu nog steeds maar dan 2 per dag soms 1 soms geen maar als ik dan toch weer een te diep in het glaasje heb gekeken op een vrijdag of zaterdag kijk ik toch stiekem uit naar de zondagochtend met een heerlijk gezond juicje van UZUMA want ik ben toch nog steeds te lui en te brak om mijn smoothie/juice receptenboek open te slaan, naar de supermarkt te gaan mijn juicer uit de kast te halen en weer schoon te maken liever loop ik even naar de koelkast en pak een UZUMATJE. Samenvatting Service 8 Kwaliteit 9 Kwantiteit 9 Resultaat 8.5 Noemenswaardige verbeterpunten: Betere slaapcyclis plus makkelijker in slaap komen en vooral uit bed komen, veel betere concentratie, opgewekter gevoel, fitter, en natuurlijk gewichtsverlies!. Minpunt is dat mensen het niet begrijpen waarom je het doet. Ok sommige wel maar stiekem zijn ook veel mensen jaloers omdat ze denken dat ze het zelf niet kunnen. Nog 1 argument die ik onderuit wil halen. Dat juicen niet goed voor je is. Ik heb me alleen maar beter gevoelt, eigenlijk beter dan ooit en dat is mijn eigen onderzoek geweest. Ik hoop dat jullie het gaan redden in ieder geval wens ik jullie veel succes! Nu stop ik met schrijven want de bel gaat. Dat zal mijn pizza vast zijn. ;) Groetjes Joey V
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Vandaag gestart!
Comment : Heb het pakket SLIM keurig op tijd en koud (nog half bevroren) thuis ontvangen. Vandaag ben ik gestart met het Uzuma programma “SLIM”. Het is mijn bedoeling om dit programma 25 dagen vol te houden en minimaal 15 kilo af te vallen. Omdat ik 9 augustus op vakantie ga kan ik dit programma helaas niet voortzetten tot mijn streefgewicht aangezien de Uzuma sapjes niet in Griekenland beschikbaar zijn. Na de vakantie ga ik echter een herstart maken met als doel de overige 10 kilo kwijt te raken. Hoeveel dagen juicen ik daarvoor nodig heb is me op dit moment niet duidelijk. Na mijn eerste kuur van 25 dagen kan ik dit wellicht beter inschatten ;-). Ik zal de individuele sapjes gaandeweg een voor een reviewen m.b.t. de smaak en kwaliteit...
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Slim pakket
Comment : Ik heb 3 dagen het slim programma gevolgd, ik keek er erg tegen op. Maar ik moet zeggen dat ik me heel fit voelde na de 3 dagen. Ook mooi meegenomen was dat ik een paar kilo's was kwijtgeraakt. Zeker een aanrader!
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Good
Comment : I was very satisfied with the juices! I can recommend the slim program!
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : super
Comment : Je bois les 7 jus par jour du programme slim et c'est super. J'adore les saveurs et les résultats.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(3)

Title : Moeilijk maar goed vol te houden
Comment : In het begin veel problemen, honger en hoofdpijn, maar na dag 2 ging het stukken beter. Ben een kilo afgevallen en ik merk dat ik meer energie heb.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : Incroyable
Comment : Mes niveaux d'énergie et ma concentration ont augmenté en quelques semaines. Et le programme est tellement simple et facile à suivre. Sept jus étonnants et un planning pour m'indiquer quand les boire, quand boire de l'eau et quand manger. Et j'ai eu des résultats étonnants.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : slim
Comment : J'ai essayé le programme slim après un pari avec ma femme. J'ai accepté de vivre avec uniquement 7 jus par jour plus de l'eau, pendant un mois. C'était il y a 3 mois et je continue toujours à boire ces excellents jus. Vous devriez vraiment essayer.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : Recommended
Comment : I recommend this plan, if you are serious about losing weight.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : -
Comment : Je pense que mes résultats sont dus au fait que je n'ai pas mangé pendant ce régime. Les bouteilles mesurées m'ont aidé à rester sur le bon chemin et j'ai réussi à perdre du poids.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(5)

Title : DOEN!!!!
Comment : Ik ben niet helemaal met het Slim programma bezig, want dat vindt ik moeilijk vol te houden, maar overdag drink ik 4 a 5 flesjes per dag en eet GEEN brood. 's-Avonds eet ik gewoon met de pot mee alleen GEEN aardappelen, wel veel groenten en een stukje vlees of vis. Ik moet zeggen dat ik wel merk dat ik afval (alleen ietjses langzamer). Ik wil ook niet te snel afvallen want dat zit het er zo weer aan als je normaal gaat eten. Maar ook om het afvallen gaat het mij niet echt. Ik merk ook dat ik meer energie krijg, dat mijn huid er mooier uitziet en dat inderdaad je nagels ed steviger worden. Heb nu 3 dozen gebruikt van 28 flesjes en net de 4e besteld. In het begin vond ik sommige flesjes echt niet lekker, maar naarmate je ze toch blijft drinken, worden ze alleen maar lekkerder. Ik vind het zeker de moeite waard om het te proberen, al is het maar voor de mooiere huid en de energie, dat is dan toch mooi meegenomen. Doen!!
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse

By
(4)

Title : sehr zufrieden
Comment : Ich mag, daß der Zeitplan zu dem Programm gleich mitgeliefert wird, so daß ich nicht durcheinander komme, welchen Saft ich als nächstes trinken soll, von denen ich die meisten übrigens wirklich lecker finde im Vergleich zu anderen Säften, die ich in der Vergangenheit probiert habe und einen schlechten Nachgeschmack im Mund hinterließen. Es macht es einfacher das Programm durchzuziehen. Seit ich es mache, habe ich bemerkt, daß ich nicht mehr so viele Probleme mit dem Schlafen habe, ich schlafe leichter ein und schlafe die Nacht dann auch durch. Die ersten paar Tage bemerkte ich einige Nebenwirkungen, aber die waren schnell wieder weg und ich fühlte mich besser.
(Sapkuur SLIM)


Report abuseReport abuse