Chlorella poeder

Chlorella poeder is een superfood gemaakt van de algen-plant, die groeit in zoet water. Het werd ontdekt in de late 19e eeuw en wordt sindsdien gebruikt in de geneeskunde. Chlorella groeit vooral in Japan, China en Taiwan (onze komt uit China). Het wordt verwerkt, er worden tabletten, poeder en vloeibare extracten van gemaakt, en vervolgens naar buitenlandse markten verzonden.

Chlorella poeder is erg voedzaam: Het bevat veel eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten. Het is goed voor het stimuleren van het immuunsysteem, voor lichaamsreiniging enzovoort. Het is echter belangrijk om niet te knoeien met de dosering; terwijl het prima is om Chlorella poeder toe te voegen aan smoothies, yoghurt, cocktails en gerechten, moet je heel nauwkeurig zijn met de dosis.

De geschikte dosis is voor iedereen anders omdat het afhankelijk is van de gezondheidstoestand, leeftijd, enzovoort. Het is belangrijk om een arts te raadplegen om jouw geschikte dosis te achterhalen, maar als het op het moment onmogelijk is, bedenk dan dat het beter is om te weinig Chlorella poeder aan je eten toe te voegen dan te veel. Je kunt hoge kwaliteit Chlorella poeder kopen in de Uzuma shop.