Hennep Proteïne

De hennepplant is een van de eerste, gekweekte gewassen van de mensheid en is daarom al duizenden jaren een belangrijk onderdeel binnen veel culturen. Het kan worden gebruikt voor de productie van vezels, als alternatief voor plastic, textiel, hout en biobrandstof en het is een van de meest krachtige, natuurlijke en veganistische proteïnebronnen die we kennen. Hennep bevat in feite een van de hoogste concentraties proteïne van alle plantensoorten. Ook bevat het 20 aminozuren en 9 van deze aminozuren kan het lichaam niet zelf produceren, waardoor het afhankelijk is van voeding. Daarnaast zitten er ook gezonde mineralen in, zoals magnesium, ijzer en zink.

Onze Hennep Proteïne komt uit Europa en is geheel biologisch geproduceerd, wat betekent dat het geen herbiciden, pesticiden, additieven en conserveringsmiddelen bevat. Er is verzekerd dat alle ongelooflijk nuttige ingrediënten behouden blijven tijdens het productieproces.

Vanwege de overheerlijke, nootachtige smaak, wordt hennep vaak geconsumeerd in shakes, ontbijtgranen, yoghurt en gebak. Mensen gebruiken het ook vaak als proteïnebron voor of na het sporten. Als een gemiddelde dosering wordt een tot vier eetlepels per dag aangeraden.