Himalayazout 

Himalayazout is zeer gewild vanwege de therapeutische en culinaire toepassingen. Het wordt met de hand gewonnen uit oude zeebedden die rijk zijn aan biologische natrium afzettingen en Roze Himalayazout wordt al eeuwen verhandeld als luxeartikel. Himalayazout bevat 84 mineralen, waardoor dit natuurlijke product een extreem hoge voedingswaarde heeft. De roze kleur komt van de aanwezige resthoeveelheden ijzeroxide, naast een verscheidenheid aan essentiële mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium en kalium.

Personen die vertrouwen op Himalayazout gebruiken het voor meerdere redenen. Het consumeren van roze Himalayazout met voedsel of in water kan een groot aantal gezondheidsvoordelen leveren, terwijl het gebruik in bad zorgt voor een kalmerende en ontspannende ervaring.

Het is van nature biologisch en wordt gewonnen zonder gebruik te maken van chemische stoffen of raffinage. De extractie-methode is onderdeel van een rijke traditie die al generaties lang onveranderd is gebleven. Himalayazout is in populariteit gestegen omdat steeds meer mensen zoeken naar gezondere alternatieven voor traditionele, standaard producten.