Maca poeder 

Maca, ook wel bekend als Peruaanse ginseng, is een kruidachtige plant die groeit op grote hoogte in het Andes-gebergte in Peru en Bolivia. De wortels van de Maca plant hebben een lange geschiedenis als superfood. De Inca's waardeerden de Maca wortel om de uitgebreide gezondheidsvoordelen. Vanwege het grote aantal voordelen en positieve effecten op de gezondheid, wordt het ook tegenwoordig nog veel gebruikt in Zuid-Amerika.

Uzuma Maca Poeder is gemaakt van echte, natuurlijke, 100% biologische Peruaanse Maca wortel. Je kan Uzuma Maca poeder toevoegen aan diverse gerechten. Mix het bijvoorbeeld met melk of strooi het over je ontbijtgranen. Voor een gezonde ontbijt smoothie, meng je simpelweg 1 theelepel Uzuma Maca poeder in soja- of rijstemelk of yoghurt. Maca heeft een prettige, ietwat zoete smaak die goed past bij veel voedingsmiddelen.

Hoeveel Maca Poeder moet ik gebruiken?

Maca poeder is voedsel. Voor de beste resultaten worden bepaalde doseringen aangeraden. Gebaseerd op de oorspronkelijke, voorouderlijke Peruviaanse doseringen voor Maca, kan je 3/4 tot 1 theelepel Uzuma Maca poeder aan je favoriete gerechten toevoegen.