Spirulina Poeder

Spirulina is een soort alg die groeit in diverse zoetwateromgevingen, zoals meren, rivieren en plassen. Het kan zowel door mensen als dieren worden gegeten en wordt tot een van de beste superfoods van de wereld gerekend. Meestal is spirulina in poedervorm verkrijgbaar hoewel het ook wel in tabletvorm kan worden gevonden. Het heeft een interessante smaak, ietwat zwavelig, en het is rijk aan diverse vitaminen en proteïnen.

Omdat het zo'n geweldige bron van proteïne is, wordt het vaak gebruikt op sportscholen, waar het wordt toegevoegd aan smoothies, proteïneshakes en cocktails. Dit is echter niet de enige manier om spirulina te consumeren. Je kan een theelepel spirulina poeder toevoegen aan een glas sap of water, waarna je het roert en opdrinkt. Het toevoegen aan water is waarschijnlijk een van de meest interessante en amusante manieren, omdat het water diep blauwgroen kleurt (en soms bijna zwart). In dit geval is het echter belangrijk om er een glas water achteraan te drinken om te voorkomen dat je tanden verkleuren. Een andere manier om spirulina te consumeren, is het toe te voegen aan toetjes en fruit smoothies.

De Uzuma winkel biedt je met trots biologisch spirulina poeder aan van topkwaliteit! Ons poeder komt uit China en smaakt geweldig!